Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkraftskonstruktör på deltid till globalt bolag!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att kickstarta din karriär inom elkraft och grön omställning? Vår kund, en ledande aktör inom energi- och industrisektorn, söker en engagerad elkraftskonstruktör som vill vara en del av deras innovativa team. Som en del av ett dynamiskt team av elkraftsingenjörer och projektledare kommer du att utvecklas och bidra till framtidens energilösningar. Om du brinner för teknik och har pågående studier inom elkraft, elektronik eller energi, är detta din chans att växa och göra skillnad.Om tjänsten

Vår kund spelar en viktig roll inom olika branscher, med fokus på energi och industri. Företaget erbjuder produkter och tjänster som sträcker sig från elkraftdistribution till avancerade automationslösningar. I rollen som elkraftskonstruktör kommer du att tillhöra projekt inom industrin med stor inriktning på grön omställning och elektrifiering av industriprocesser.

Du kommer tillhöra ett team på cirka tio elkraftsingenjörer/elkraftskonstruktörer, som i sin tur samarbetar tätt med projektledare och säljare i diverse projekt. Bolaget befinner sig på en spännande resa där flertalet stora projekt är på ingång och letar därför efter dig som kan stötta upp i att rita samt konstruera i CAD som huvudfokus.

De har ett långsiktigt behov att bli fler i teamet där du till en start kommer arbeta 2-3 dagar i veckan för att efter din examen gå upp och arbeta heltid.

Du erbjuds

Möjlighet att rivstarta din karriär redan under din studietid; deltid nu, heltid efter examen

Bli del av den gröna omställningen i industrisektornArbetsuppgifter
  • Stötta elkraftskonstruktörer genom att rita och konstruera i CAD
  • Hantera diverse dokumentation och administration


Kvalifikationer
  • Har en pågående eftergymnasial examen, med fördel examen juni 2025, inom elkraft, elektronik eller energi
  • Är obehindrad i svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet
  • Har ett stort tekniskt intresse och uppvisar detta under rekryteringsprocessen då personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid för denna tjänst

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av AutoCAD, antingen från studier eller tidigare arbete

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Resultatinriktad
  • Innovativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se