Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekatronikingenjör till bolag i Göteborg!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en utbildning inom Mekatronik och gillar att samarbeta med flera delar utav en organisation? Då har du hittat rätt! I rollen som Mektronikingenjör hos vår kund kommer du att fokusera på kravinsamling gällande både hård- och mjukvara, samt arbeta med flera kontaktytor internt för att säkerställa högsta kvalitet hos produkterna. Är du redo för nästa steg i karriären? Läs mer nedan och ansök!



Om tjänsten

I rollen som Mekatronikingenjör kommer du att vara en central del i hela produktutvecklingsprocessen, från idé till testning. Ditt arbete innebär nära samarbete med olika avdelningar inom företaget, inklusive projektledning, produktledning, industridesign, eftermarknad och produktion, samt med leverantörer, kunder och externa certifieringsorgan. Du kommer att ha utmärkta möjligheter att utveckla din kompetens och arbeta med varierande uppgifter varje dag.

I denna roll kommer du att samla in och definiera krav på system- och komponentnivå, med fokus på både hårdvara och mjukvara. Du kommer aktivt att bidra till utvecklingen av maskinstyrning och elektriska drivsystem, samarbeta internt och externt, och se till att designen är säker och följer relevanta standarder. Du kommer att förstå marknadstrender och kundbehov och integrera dessa insikter i utvecklingsprocesserna. Dina uppgifter kommer också att omfatta:



Arbetsuppgifter
  • Samla och definiera kravspecifikation på system och komponentnivå
  • Utveckla hårdvara och mjukvara för prototypmaskiner, inklusive 3D-utskrivna delar
  • Delta vid utveckling av kontrollsystem och elektriska drivsystem
  • Genomföra förbättring av produkter och hantering av kvalitetsproblem
  • Utveckla testriggar och automation i samarbete med T&V avdelningen - både för delsystem och hela maskiner
  • Agera spindel i nätet och föra kommunikation såväl internt som externt


Kvalifikationer
  • En teknisk universitetsexamen med inriktning inom mekatronik, önskvärt masterexamen
  • Tidigare erfarenhet av arbete med både hård- och mjukvara, från hel- eller deltidsarbete
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbete

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete, antigen från arbete eller fritid
  • Tidigare erfarenhet av arbete med industrimaskiner
  • Tdidigare erfarenhet av Catia och Teamcenter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se