Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Kyltekniker till Zeppelin Energy Rental i Kungälv

Vi söker dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Zeppelin Energy Rental erbjuder en varierande roll som kyltekniker där du får möjlighet att påverka och blir en viktig person för vår serviceverksamhet. Vår verkstad ligger i Kungälv, som också blir din utgångspunkt.

Vi erbjuder
Ett roligt och varierande jobb som kyltekniker på en arbetsplats med fin gemenskap och sammanhållning. Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken. 

Vad har Andréas Karlevid, S&M Engineer, att säga om tjänsten och företaget?

"Med en bakgrund som elektriker, kyltekniker och egenföretagare såg jag stor utvecklingspotential hos Zeppelin Energy Rental. Även om jag bara arbetat här sedan mars 2024 kände jag snabbt att jag hittat rätt. 

Det bästa med jobbet, förutom kollegorna, är den mångformiga maskinparken. Trots att jag har fokus på kylmaskiner får jag bred kompetens och utvecklas inom flera områden så som kraftförsörjning och helhetslösningar. Arbetssättet är också väldigt varierande vilket känns otroligt kul. Allt från första mötet, planering och projektering till felsökning, service och installation ute hos kund. 

Att kunna leverera en helhetslösning till kund med tillit och kvalité på maskinparken känns väldigt skönt då det är något jag själv kan tro på och stå för. 

Det är ett otroligt härligt gäng i Kungälv som gjorde att jag kände mig som en viktig del av företaget direkt. Stämningen i teamet är otroligt bra och det finns mycket tillit för medarbetarna.”

Arbetsbeskrivning
Som kyltekniker hos oss arbetar du mestadels med service, underhåll och installation av våra kylmaskiner. Du kommer även få lära dig att arbeta med värmepannor, lastbanker, transformatorer och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Din arbetsdag blir mångfacetterad när du växlar mellan att utföra felsökning och genomföra reparationer och installationer direkt hos kunder. Arbetet utförs på plats i verkstaden i Kungälv samt ute hos kund i närområdet såväl som runt om i Sverige.

Din profil
Till rollen som kyltekniker söker vi dig som har en teknisk gymnasieexamen alternativt tidigare har arbetat som kyltekniker eller servicetekniker. Du har ett stort intresse för el och kyla och du kan självständigt prioritera och driva ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel och serviceinriktad samt trivs med att jobba med problemlösning.

Vidare ser vi även att du har: 

  • God datorvana
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Kunskap om kylmaskiner eller innehar kylcertifikat
  • Elcertifikat (begränsade elbehörighet eller liknande)
  • Arbetat med uthyrningsverksamhet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Zeppelin Energy Rental är en av Sveriges ledande leverantörer av hyrlösningar för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Men framför allt är vi en grupp individer som bidrar med vår personliga och professionella energi till varje projekt runt om i Sverige. Vi är alla engagerade experter som vill veta allt och inte tar något för givet.

Mer information finns på https://zeppelin-cat.se/energy-rental/

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup