Hoppa till innehåll
Ewalco logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Säljare till Göteborg

Ewalco är ett Göteborgsbaserat företag som har funnits sedan 1980 och ingår sedan 2021 i Humblekoncernen. Humble är listade på First North-börsen i Stockholm. Ewalco har under årens lopp byggt en verksamhet som gjort oss till en stark och trygg partner. Vi förser svensk livsmedels- och fodermedelsindustri med råvaror, ingredienser och torrblandningar. 

Vi har lång erfarenhet, bred kompetens samt respekt för industrins flöden och ser oss själva som en aktiv partner i våra kunders produktion och produktutveckling. Vi hjälper gärna till med effektiva logistiklösningar. 

Nu söker vi en säljare som i huvudsak kommer bearbeta Sverige och Skandinavien. Lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd. I samråd med kunder och leverantörer utvecklar ni försäljning och lönsamhet av Ewalcos sortiment.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och en platt, icke-hierarkisk organisation. Du får jobba i ett familjärt bolag med högkvalitativa produkter som har ett gott rykte i branschen. Du erbjuds en spännande tjänst med trevliga och kompetenta kollegor.

Som säljare har du stor möjlighet att forma rollen och skapa struktur i din vardag. Då Ewalco är ett expansivt bolag finns stor möjlighet att göra skillnad. Du erbjuds tjänstebil och en plats på vårt moderna kontor i Mölndal.

Vad har Ludvig Petersson, affärsområdesansvarig, att säga om tjänsten och företaget?

"Vårt mål är att bli det självklara valet för företag inom vår produktkategori att söka sig till och där kommer just du spela stor roll för att ta oss dit. Vi ser att sportnutrition växer som marknad och med nya ägare i ryggen har vi idag bättre förutsättningar att växa än någonsin. Därmed är det ett gyllene läge att komma in som säljare och se sin roll växa i takt med att Ewalco gör det."

Läs mer om vad Ludvig har att säga om livet på Ewalco. 

https://career.masterhelp.se/ewalco

Om tjänsten
Som säljare hos Ewalco arbetar du i första hand mot kunder inom sport och nutrition genom att besöka befintliga kunder, leverantörer och producenter. Du skapar, upprätthåller och förstärker goda kund- och leverantörsrelationer samt skapar nya affärsmöjligheter hos nya och befintliga kunder. Dina kunder och kontaktytor befinner sig främst inom livsmedelsindustrin. Resor i tjänsten förekommer i Sverige och Skandinavien. 

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller motsvarande
  • Några års säljerfarenhet
  • B-körkort
  • Goda datorkunskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet från livsmedelsindustrin är meriterande
  • Erfarenhet av projektförsäljning är meriterande

Vi dig som verkligen har kunden i centrum. Du är en flexibel och engagerad person som trivs i ett högt tempo. Att arbeta mot tydliga försäljningsmål är något du uppskattar. Du är självgående, initiativrik, flexibel, har god samarbetsförmåga och lätt för att ta egna initiativ. Du har ett stort eget driv som tycker det är kul att göra affärer.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 0720-773915.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Ewalco
Ewalco har försett svensk livsmedels- och fodermedelsindustri med råvaror och ingredienser sedan 1980. Vi expanderar kontinuerligt vår verksamhet med nya huvudmän och produktgrupper för att bredda och förbättra vår service. Vi samarbetar mycket nära våra leverantörers produktutvecklingsavdelningar och skapar kostnadseffektiva lösningar som tillgodoser våra kunders behov och önskemål. Ewalco omsätter cirka 300 miljoner kronor.

Ewalco har ett väl upparbetat kontaktnät som omfattar både Europa och övriga världen. Det betyder att vi dagligen har kontakt med kunder och leverantörer, både på den internationella och den svenska marknaden. Därför vet vi alltid var de rätta leverantörerna och produkterna finns, som uppfyller våra kunders specifika krav och önskemål. Ewalco har lång erfarenhet, bred kompetens och respekt för industrins flöden. Vi ser oss själva som en aktiv partner i våra kunders produktion och produktutveckling. 

Ewalco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup