Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Group Design Leader till aktör inom fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du arbetslivserfarenhet inom batterielektrisk hårdvara? Söker du en ny utmaning och är intresserad av att arbeta i en dynamisk global miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Group Design Leader till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

I rollen kommer du arbeta på avdelningen, Battery Hardware som ansvarar för att designa hårdvarukomponenter för dragbatterisystemet. Du kommer att vara en del av ett ingenjörsteam som utvecklar ingenjörslösningar som uppfyller attributkrav och tillverkningsprocessens krav inom beslutade kostnads- och tidsramar. Arbetet inkluderar kontakter med andra ingenjörsavdelningar, CAE-team och tillverkningsteknik inom företaget samt med externa leverantörer.
Arbetet består av designledningsarbete av elektriska komponenter för batterihårdvara, såsom kontaktor, brytare/pyro, säkring och kontakter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:

* Ansvara för tid, teknik och kostnad inom ditt specifika område
* Säkerställa att teknisk dokumentation (3D-modell, TCE, 3DPMI) är tillgänglig på rätt nivå och i rätt tid
* Säkerställa att kostnaden håller sig inom målen och ha nära kontakt med inköp och leverantörer
* Delta i projektmöten och rapportera status till avdelningens programchef

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta 2024-10-01 och pågå till 2025-12-31, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har:

* Minst 6 års erfarenhet av en liknande roll inom batterielektrisk hårdvara
* Teknisk utbildning på universitetsnivå eller motsvarande erfarenhet
* Flytande i Engelska i tal och skrift

Vi söker en person som är en teamspelare men också en självgående individ som vågar tar egna initiativ. Din förmåga att vara lösningsorienterad och hantera utmaningar på ett effektivt sätt kommer att vara en nyckelkompetens i denna roll. Vi söker någon som har ett strukturerat arbetssätt och goda dokumentationsfärdigheter. Vidare ser vi att du är positiv, resultatorienterad och flexibel för att trivas i rollen.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com