Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Statistiker/Programmerare till aktör inom fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och noggrann dataexpert med passion för avancerad analys och automatisering? Vill du vara en del av ett innovativt team som arbetar med banbrytande teknologi inom framdrivning och klimatlösningar? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Statistiker/Programmerare till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

I rollen som Statistiker/Programmerare kommer du att spela en nyckelroll i design och stöd av sektionens datahantering. Du kommer att arbeta med olika typer av data, inklusive mätdata, nyckeltal (KPIs), testbäddjournaler och mycket mer. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att optimera och automatisera analysprocesser, samt att stödja utvecklingen av molnbaserade lösningar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta 2024-09-02 och pågå till 2025-09-01, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Gedigen erfarenhet av att arbeta med Python för dataanalys och automatisering
* Djup förståelse för datahantering och kan effektivt hantera stora datamängder
* Erfarenhet av att arbeta med molnplattformar och lösningar för att hantera och bearbeta data
* Du är bekväm med att implementera och utveckla lösningar för automatisering av dataanalys
* Erfarenhet av att arbeta med C# och .NET för att utveckla applikationer och tjänster
* Erfarenhet av Elixir, DevOps, Git är meriterande

Vi söker en lagspelare som kan arbeta effektivt tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål. Du vågar ta egna initiativ och arbetar proaktivt för att lösa problem och driva projekt framåt. Vidare ser vi att du besitter förmågan att arbeta metodiskt och lägger stor vikt vid detaljer för att säkerställa högsta kvalitet i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Data, Statistiker, Programmerare, Programmering, IT

Sökord: Data, Statistiker, Programmerare, Programmering, IT
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com