Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vi söker en testingenjör som vill arbeta med framtidens laddning!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att arbeta med framtidens teknik inom automotive-sektorn i Göteborg? Här har du chansen att bli del av ett team som arbetar för en mer grön framtid samtidigt som du får vara delaktig i testningen av framtidens laddning. Vi arbetar med löpande urval, tveka inte - sök idag!



Om tjänsten

Detta bolag arbetar med de senaste innovationerna inom laddning för elbilar och energihantering. Deras fokus är att utveckla smarta laddlösningar som inkluderar molnimplementation och aggregatstyrning av flera bilar. De har tidigare lanserat en laddbox och står nu inför lanseringen av en ny modell med utökad funktionalitet. Dessutom satsar de på V2G-teknik (Vehicle-to-Grid), vilket innebär att kunna ladda ur bilen tillbaka till elnätet - en spännande utmaning med många nya krav och samarbete med elnätsägare.

Som Testingenjör kommer du att vara en del av ett team som arbetar med både komponentdesign och systemintegration. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för provning och integrationsprovning, där du testar olika kombinationer av bilar, laddboxar och molntjänster, både i labbmiljö och i verkliga miljöer.

Om du är redo för en ny utmaning och vill vara med och forma framtidens energilösningar, då vill vi höra från dig!

Du erbjuds

  • En möjlighet att arbeta med banbrytande teknik inom automotive och energi.
  • En dynamisk och innovativ arbetsmiljö där du kan vara med och påverka.
  • Möjlighet att utveckla din karriär i ett företag som satsar på framtidens laddningslösningar.


Arbetsuppgifter
  • Genomföra provning och integrationsprovning; Testa laddboxar med olika bilar och mätare, både i labbmiljö och verkliga miljöer, för att säkerställa att all utrustning fungerar som den ska och möter alla standardkrav
  • Utveckla och testa nya funktionaliteter och användningsscenarier
  • Samarbeta med tvärfunktionella team för att förbättra laddboxarnas design, funktionalitet och prestanda samt säkerställa en smidig integration med molntjänster och elnät.


Kvalifikationer
  • Har en teknisk utbildning, gärna inom energi, elektronik eller liknande.
  • Har erfarenhet av testning och provning, helst inom laddboxar eller solcellsinverter.
  • Är bekväm med "hands-on" provning och är nyfiken på att arbeta med ny teknik, såsom V2G.
  • Du är obehindrad i engelska då detta är koncernspråket och används dagligen, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Har arbetat inom energibolag med fokus på solceller och laddboxar är meriterande.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Öppen för förändringar - de arbetar med ny teknik vilket innebär att du behöver vara anpassningsbar till detta
  • Nyfiken
  • Samarbetsinriktad
  • Lösningsorienterad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se