Hoppa till innehåll

Uthyrare till Exportgatan, Wangeskog Hyrcenter AB

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

"Vid din sida, från start till klart. Ett bra bygge kräver tillit. Vi ser till ditt bästa. Vi vill vara mer än din leverantör - vi vill vara din samarbetspartner. Du ska få raka och tydliga besked. Vi är lösningsorienterade och flexibla. Att varje dag göra allt för våra kunder inger en stolthet. Vi fixar det mesta. Påtår ingår."

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. Vi är idag Sveriges enda privatägda maskinuthyrare som är rikstäckande med runt trettio lokala hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar vars rötter återfinns inom bygg- och fastighetsbranschen. Wangeskog vänder sig till den professionella marknaden inom bygg, anläggning, industri och energisektorerna. Kundbasen är bred och består av såväl privata som offentliga företag. Omsättning drygt 700 mkr, ca 240 anställda. www.wangeskog.se

Uthyrare till Exportgatan

Vi är ett gäng som gillar maskiner och att ge god service till våra kunder. Vi jobbar tight tillsammans och du kommer att bli en viktig del av teamet. Vi bryr oss om varandra och har nära till skratt.

I rollen som uthyrare möter du kunder både när de kommer in och besöker oss på hyrcentret och via telefon. Du hjälper kunderna att hitta rätt maskin och annan utrustning/ tjänst som löser deras behov. Du är också behjälplig vid returer efter hyresperiodens slut samt vid behov leverans av maskiner ut till våra kunder.

Till stöd i arbetet har du vårt order & leveranssystem där du registrerar alla order och planerar transporter till och från kund mm. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt.

Vårt hyrcenter på Exportgatan är en del av region Väst och vi har även hyrcenter i Trollhättan, Alingsås, Borås, Varberg, Partille samt i Högsbo och på Ringön i Göteborg.

Du kommer arbeta nära dina kollegor på hyrcentret men även med övriga hyrcenter i och utanför region Väst.

Vi tror att;

  • Du har ett stort intresse för maskiner, är lyhörd och lösningsorienterad.
  • Du har god datorvana.
  • Du sätter laget före jaget, är van att ta eget ansvar och gillar ta i där det behövs.
  • Du har mycket hög servicekänsla i alla lägen och ser problem som en trevlig utmaning.
  • Vi värdesätter snabbhet, lösningsförmåga OCH noggrannhet med struktur.
  • Tidvis har vi hög belastning så stresstålighet är ett måste.
  • Körkort B är ett krav.
  • Av säkerhetsskäl behöver du ha goda kunskaper i svenska.

Har du inte alla delar ovan? Har du kundservice och en ambition? Sök - det viktigaste är kanske ändå din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen med ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss. Vi har flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Vi gör dessutom flera event tillsammans både under och utanför arbetstid.

Låter det intressant?

Bra, sänd in din CV och svara på några frågor. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Norden, sofia.norden@pspartner.se. Sista ansökan 12 aug 2024.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se