Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Redovisningsekonom - vikariat till Bolon

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du Bolons nya kollega när deras redovisningsekonom är föräldraledig? Ta chansen att få jobba i ett härligt team i ett innovativt designföretag.

Din framtida arbetsgivare
Bolon är ett svenskt designföretag som skapar innovativa golvlösningar för offentliga miljöer. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen, lett av Annica och Marie Eklund. Under deras ledning har Bolon utvecklats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med högprofilerade kunder. All vår design och produktion sker i vår anläggning i Ulricehamn, och vi är djupt engagerade i hållbarhetsfrågor

Vad erbjuder rollen?
Som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära ansvar för både kund- och leverantörsreskontra, hantering av kreditlimiter och påminnelser. Du ansvarar för rapportering och analys av våra dotterbolag i Schweiz och Norge. Du arbetar även nära säljavdelningen och sköter deras månadsrapportering via Excel som verktyg. Du förväntas ta egna initiativ för att säkerställa att det dagliga arbetet flyter på och utvecklas på sikt. Du ingår i ett tight team som består av tre kollegor på ekonomiavdelningen. Välkommen att bli en viktig spelare på Bolons ekonomiavdelning i Ulricehamn! Vi söker en engagerad redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Ulricehamn.

Tjänsten är ett vikariat som startar i september 2024 och varar i ett år, med möjlighet till förlängning fram till januari 2026.

Vem är du?
Vår framgång bygger på individerna som jobbar här, därför ser vi till personen innan vi tittar på relevant erfarenhet och kvalifikationer. Som alla andra i vårt lag behöver du vara social och kunna jobba i grupp såväl som självständigt. En positiv inställning till högt tempo och förändring är en tillgång - liksom att du gillar att dela med dig av dina tankar och idéer. Som person är du affärsmässig, positiv, noggrann och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du värnar om ett bra arbetsklimat där du och dina medarbetare trivs och har roligt tillsammans.

En god kundupplevelse genomsyrar företaget, varför vi gärna ser att du vill vara med och bidra till det. Du sätter värde på kvalitet i ditt arbete och har ett prestigelöst förhållningssätt, där du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Detta tillsammans med att du är lösningsorienterad och strukturerad, gör att du lyckas i rollen på ekonomiavdelningen hos Bolon!

Vi söker dig som har:
- Relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomi
- Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och delar av bokslutsarbete
- Goda kunskaper i Excel
- Meriterande erfarenhet av leverantörsreskontra, scanningssystem och e-attest
Daglig kommunikation sker på engelska med både kunder och leverantörer, eftersom en stor del av vår försäljning sker på export.


Är detta din perfekta match?
Bolon erbjuder dig en tjänst där du får vara med och ta ansvar i ett genuint och relationsdrivet bolag med en kreativ och inspirerande miljö. Med generösa personalvårdsförmåner och övriga aktiviteter ges du goda förutsättningar för att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde och utföra ett kvalitativt arbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 17 augusti 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se


AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.