Hoppa till innehåll
Nordenhams Revisionsbyrå logotyp

Redovisningskonsult till Nordenhams Revisionsbyrå AB

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en positiv ekonom, som man kan räkna med? Har du tidigare arbetat på byrå och söker en trygg och varm arbetsgivare där kvalitet och frihet under ansvar är ledord? Nordenhams Revisionsbyrå AB söker nu en Redovisningskonsult till deras hemtrevliga kontor i Kungälvs centrum. Är detta din nya utmaning? Ansök redan idag!

Professionals Nord söker i samarbete med Nordenhams Revisionsbyrå AB en Redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos dem. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordenhams Revisionsbyrå ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

"Det bästa med att arbeta på Nordenhams Revisionsbyrå är kollegorna. Vi är diversifierade kopplade till ålder, kön och intressen men alla delar en optimistisk inställning och har hög kompetens inom sitt område. Att även få möjligheten att arbeta flexibelt med en frihet-under-ansvar-mentalitet gör att drivna individer utvecklas och trivs fantastiskt bra!" säger Dennis som pendlat till Nordenhams Revisionsbyrå från Göteborg i 12 år. Att flertalet kollegor arbetat länge inom bolaget och att flera valt att flytta sin familj till Kungälvstrakterna efter några års pendling är ett kvitto på att personalpolitiken fungerar.

Vidare lyfter Kerstin, ägare av bolaget: "Varje människa ska få känna att man får använda sin kunskap på bästa sätt. Det är något jag brinner för!"

Just att bli en långsiktig arbetsgivare är något Nordenhams Revisionsbyrå arbetar aktivt för. Detta genom att arbeta med en positiv kultur med hög flexibilitet och att man hittar på roliga saker tillsammans. Många aktiviteter inkluderar +1, vilket medför att inte bara kollegorna lär känna varandra utan även familjer. Den trevliga kontorsmiljön är dessutom berikad av kontorshund.

Arbetstiderna är flexibla med grunden i kontorstider. Vissa anställda väljer att starta sina dagar vid 7:00 och vissa senare under förmiddagen. Det är frihet under ansvar, med flexibilitet för vad som passar dina kundsamarbeten.

Du erbjuds
  • En trygg och familjär miljö där alla får vara sig själva
  • En stabil arbetsgivare med kvalitet i fokus
  • Individbaserade utvecklingsplaner där du ska få ut maximalt av din potential
Arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult kommer du, i ett nära samarbete med din kollega på revision, arbeta mot din kund. Arbetsuppgifterna och standarder skiljer sig beroende på tid på året och slutkunden. Kundportföljen är framförallt små och mellanstora bolag, som uppskattar kvalitet. Det är alla typer av bolag. Privat sektor, offentlig sektor, stiftelser, föreningar. Du kan över tid styra dig mot det området där dina kunskaper kommer mest till sin rätta.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete och årsredovisning
  • Löneberedning
  • Rapportering till skatteverket och Fora
  • Deklaration
I vissa samarbeten tillkommer budgetarbete och rapportering. Genomgående är det viktigt att värdera och upprätthålla de fina kunddialogerna.

Vi söker dig som:
  • Studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (YH/universitet/högskola)
  • har minst 1 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter (meriterande från redovisningsbyrå)
  • behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
  • behärskar officeprogrammen väl, framförallt Excel
Det är meriterande om du:
  • Har flerårig erfarenhet från redovisningsbyrå
  • Har arbetat i Fortnox och/eller Hogia
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett väl fungerande sätt. Du har en god social kompetens vilket medför att du lätt skapar goda relationer såväl internt som externt. Du är självgående och frodas i en miljö där frihet är under ansvar. Utöver detta gillar du att vara en del av ett lag där du samarbetar för att nå bästa gemensamma resultet.

START: Omgående med flexibilitet för uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Kungälv

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Albin Andersson

#nordenhams-revisionsbyrå-ab #redovisning #ekonomi #kungälv

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Nordenhams Revisionsbyrå logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nordenhams Revisionsbyrå är en nätverkande redovisnings- och revisionsbyrå med bred kompetens och nöjda kunder. Tjänsterna innefattar i huvudsak redovisning, lön, revision samt ekonomisk konsultation. Företaget präglas av en familjär stämning där den personliga kontakten med kunden och kvalitet på arbetet ligger i fokus. Deras ambition är att ha en flexibel arbetsplats där man tillsammans ska ha roligt och utvecklas.