Hoppa till innehåll
PL Parkettrenoveringar AB logotyp

Snickare / Golvspecialist

Publiceringsdatum
09 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Snickare / Golvspecialist till Göteborg

Vi söker dig som har en bakgrund som golvslipare eller snickare och som vill ta nästa steg i ditt yrkesliv. Vi behöver vassa golvspecialister som vill och kan ta ansvar i ett stabilt och expansivt bolag.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som snickare / golvspecialist innebär att du på uppdrag av landets stora försäkringbolag utför slipning och reparationsarbeten av parkettgolv ute hos privatpersoner och företag i västra och södra Sverige. Våra uppdrag innebär att reparera och laga parkettgolv vid exempelvis fukt- eller brandskador som förstört funktionsdugliga golv. Tillsammans med dina 20 kollegor utgår du från vårt kontor/verkstad i Göteborg, där både specialtillverkning av parkettdetaljer och utbildning äger rum.

Vi erbjuder
Hos oss finner du trygghet baserat på över 30 års branscherfarenhet. Vi expanderar tack vara en offensiv inställning och en unik lösning mot en marknad som har ett stort behov av vår kompetens. Vi är ett ungt gäng bestående av hantverkare, där alla har genomgått en lång tids internutbildning med teori och praktik innan vi åker ut på egna uppdrag för första gången.

Som snickare / golvspecialist hos oss ingår du i en ansvarstagande grupp där alla hjälps åt för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt. Vi ser också att du vill vara med och påverka en bransch med nytt fokus på hållbarhet och miljöfrågor - ju starkare vi blir, desto fler golv kan vi rädda - vilket i sin tur renderar i en radikal minskning av CO2-utsläppen. 

Vad har Jens Enskog, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi har ett unikt utbud av tjänster utan konkurrens, samt en ökande efterfrågan. Målet är att vi tillsammans skall bygga upp vårt företag framgångsrikt genom stort fokus på hantverkskunnande och nöjd personal."

Din profil
För att trivas som snickare / golvspecialist hos oss är du händig, ansvarstagande och serviceinriktad då tjänsten innebär mycket kontakt med kunder, handläggare och entreprenörer. Du är driven och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Hos oss är det absolut viktigaste att vi lever efter våra värdeord, vi ser därför att du är: Noggrann, Proffsig och Hjälpsam!

Du som söker rollen som snickare / golvspecialist har:

  • Bakgrund av golvslipning och/eller hantverksvana av snickeri och träarbeten alternativt relevant utbildning
  • B-körkort då servicebil ingår i tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Jens Enskog på tel. 0733266688.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.  

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
PL Parkettrenoveringar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag ett bland de största företagen i Sverige inom parkettvård med egna verkstäder i Göteborg och på utvalda orter i Södra Sverige för tillverkning av parkettdetaljer.

Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och ökar vår omsättning i en god takt varje år. Vi är ensamma om att kunna erbjuda den mest kostnads- och miljöeffektiva metoden att reparera skadade golv. Vår ambition är att fortsatt öka vår personalstyrka i Göteborg och Södra Sverige, samt att under året också fortsätta etableringen av bolaget i fler regioner i Sverige. 

PL Parkettrenoveringar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.