Hoppa till innehåll

Innesäljare och prospekterare till Västsvenska Handelskammaren

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Tillsammans med vår partner Västsvenska Handelskammaren söker vi en engagerad och resultatorienterad Innesäljare och prospekterare. Vill du få möjligheten att jobba i en utvecklande roll med ett av regionens starkaste varumärke? Då kan den här rollen vara lämplig för dig. Vi söker dig som brinner för att hitta nya affärsmöjligheter och drivs av att nå uppsatta mål. Du kommer att arbeta med prospektering, försäljning samt konvertering av inkommande leads. Du förväntas stötta teamet som prospekteringsstöd samt driva egen försäljning. Som innesäljare och prospekterare erbjuds du att jobba i en stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande organisation med högt tempo och frihet under ansvar. Du är ansiktet utåt för ett starkt varumärke och får en betydelsefull roll hos Västsvenska Handelskammaren som är med och formar Västsveriges framtid. Dessutom får du möjligheten att jobba tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en positiv och prestigelös arbetsmiljö.  Ansvarsområdet innebär följande: 

  • Prospektering: Du kommer aktivt att söka och identifiera potentiella kunder genom olika kanaler som LinkedIn, CRM system, sociala medier eller andra relevanta plattformar.
  • Prospekteringsstöd: Du prospekterar både för egen försäljning men agerar också som prospekteringsstöd i första hand för bolagets specialistrådgivare för affärsnätverk för chefer och ledare. Du kommer också att kunna agera prospekteringsstöd för affärsutvecklarna.
  • Försäljning: I din försäljning driver du affären från en första kontakt till avslutad affär. I första hand kommer du att arbeta med försäljning till affärsnätverk för chefer och ledare. I kvalificerade säljsamtal inger du förtroende, förstår kundens behov och erbjuder lösningar som hjälper kunden. 
  • Konvertering: Du konverterar inkommande leads som genereras genom marknadsföring.
  • Events: Tillsammans med dina kollegor kommer du också att vara representant i aktiviteter som till exempel nätverksträffar, event och mässor.
Vi söker dig som har
  • Tidigare erfarenhet från en roll inom försäljning där du har arbetat med prospektering 
  • Vana att arbeta via sociala medier 
  • Erfarenhet av CRM-verktyg och Microsoft 365
  • B-körkort

Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat med chefer som målgrupp.  Du är en skicklig kommunikatör och trivs med att sälja via telefon och mail.Du arbetar proaktivt och är självgående där kundens behov ständigt är i fokus. Du är flexibel och kreativ där din drivkraft är att hitta den bästa lösningen för kunden. Vidare ser vi att du är en teamspelare som uppskattar att samarbeta och stötta kollegor i deras uppdrag. Att vara noggrann, strukturerad och uthållig bör vara egenskaper som beskriver dig.

Om Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation som har anor som går tillbaka till 1661. Bolaget har idag cirka 3000 medlemsföretag från hela Västsverige. Som medlem erbjuds företag möjlighet till att nätverka, påverka och få ny kunskap samt inspiration. Vi företräder våra medlemsföretag och är deras röst i politiken. Vi engagerar oss i frågor som är avgörande för företagens framgång och utveckling. Vårt högre syfte, vårt varför är att "Tillsammans gör vi Västsverige starkare". Läs mer på Västsvenska Handelskammarens hemsida.

Om anställningen

Detta är en rekrytering där du blir anställd hos Västsvenska Handelskammaren med en inledande provanställning. Vänligen bifoga både CV och personligt brev i samband med din ansökan. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

  • Omfattning: Heltid på 37,5h/vecka, kontorstider med möjlighet till arbete hemifrån enstaka dagar
  • Start: Enligt överenskommelse, ambitionen är att tillträda rollen efter sommaren
  • Placering: Göteborg
  • Lön och förmåner: Fast månadslön samt ett generöst förmånspaket
  • Kontaktperson: Caroline Finlöf, caroline.finlof@oio.se
Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se