Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

PRODUKTIONSCHEF TILL GÖTEBORGS VÄG- OCH ANLÄGGNINGSBYRÅ AB

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara den som leder vårt team mot fortsatt framgång? Som en etablerad ledare inom anläggningssektorn, erbjuder vi dig möjligheten att ta kommandot och leda våra projekt med precision och omsorg om hållbar utveckling.
Göteborgs Väg- och Anläggningsbyrå (GVAB) söker en senior och engagerad produktionschef med övergripande ansvar för verksamheten.

I denna varierade och dynamiska roll får du möjlighet att arbeta nära beställare och leverantörer, och utveckla teamet för att nå gemensamma mål. Om du har gedigen erfarenhet inom mark- och anläggningsprojekt samt starkt ledarskap, kan detta vara ditt nästa karriärsteg.

Din vardag
Som produktionschef kommer du att ha en central roll där du leder, driver och styr anläggningsprojekt tillsammans med projektteamet, från kontrakt till överlämnande. Du har det övergripande ansvaret att för verksamheten som innebär att driva teamet mot gemensamma mål.

Du kommer att ha daglig kontakt med beställare, leverantörer och underleverantörer vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera, samarbeta och trivas med ett högt och varierat tempo. Rollen innebär också bevakning av marknaden genom interna och externa kundkontakter.

Ditt ansvar är:
 • Leda samarbetet med kunder, det egna projektteamet och med underentreprenörer.
 • Resurs- och produktionsplanering.
 • Ekonomistyrning.
 • Planering och genomförande av projekten avseende kvalitet, miljö, ekonomi och tid.
 • Bygga, leda och utveckla teamet på arbetsplatsen och ta vara på allas kompetens.
VEM ÄR DU?
Rollen som produktionschef kräver ett starkt ledarskap och god samarbetsförmåga. Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet av anläggningsprojekt inom mark- och anläggning. Du har idag en gedigen erfarenhet som produktionschef eller platschef och förståelse för byggprocessens alla delar.

Du har ett intresse och sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Nytänkande och nyfikenhet är viktiga egenskaper då rollen handlar mycket om problemlösning. Ditt intresse för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare är starkt och du besitter ett affärsmässigt tänk.

För att lyckas trivs du med att arbeta i grupp där du bidrar till en god stämning genom ditt tydliga ledarskap.

Vi vill att du har:
 • Utbildning inom bygg- och anläggning med relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet.
 • Flerårig erfarenhet som produktionschef/platschef samt bred erfarenhet inom anläggning/infrastruktur.
 • Hög erfarenhet och kompetens inom produktionsplanering, ledarskap och ekonomistyrning.
 • Kunskap inom ÄTA-reglering.
Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och en god IT-kompetens. Du har även en god kunskap i entreprenadjuridik.

Framgångsfaktorer för medarbetare inom verksamheten:
 • Öppenhet med mål och ambitioner: Att vara tydlig med sina mål och strävanden är en viktig framgångsfaktor. När vi delar våra ambitioner skapar vi en öppen och positiv arbetsmiljö.
 • Utmaningar och prestation: Att våga ta utmaningar och leverera resultat är avgörande. Genom att ständigt sträva efter att överträffa oss själva når vi framgång.
 • Ansvarstagande och samarbete: Att ta ansvar för våra uppgifter och samtidigt vara beredda att hjälpa andra är en grundläggande princip. Tillsammans når vi längre.
 • Arbetsglädje: Att ha roligt på jobbet är en viktig del av vår framgång. När vi trivs och har kul blir vi mer produktiva och kreativa.
 • Positiv inställning och relationsbyggande: Att vara positiv och skapa goda relationer är en framgångsfaktor. Vi ser möjligheter istället för hinder och arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål.
VILL DU VETA MER?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar GVAB med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Malin Fogelin på +46 760 39 98 00 alt. malin.fogelin@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om gvab
Göteborgs Väg- och Anläggningsbyrå (GVAB) är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-, mark-, trädgård- och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg- och bostadsrättsföreningar i Storgöteborg med kranskommuner. Våra medarbetare är erfarna och har den utbildning som krävs för att utföra uppdragen på ett effektivt sätt.

GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljö och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, 14001 och 45001. Läs mer om GVAB här.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.