Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Teamleader till TNG i Göteborg

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta som ledare på ett innovativt företag? TNG söker en Teamleader till Göteborg.

Har du tidigare jobbat med tjänsteförsäljning och har erfarenhet av ledarskap? Är du van att ligga i topp prestationsmässigt och gillar innovationer och nya utmaningar? Vi söker nu en Teamleader som prestigelöst och engagerat ska leda teamet i Göteborg mot nya framgångar.

Ditt anställningserbjudande

På TNG får du jobba datadrivet i moderna system med en mix av både stora internationella företag som spännande startups. Vi är en platt organisation som värdesätter nyfikenhet samt främjar initiativtagande och innovation.

Som Teamleader på TNG får du en självständig roll och rapporterar till Regionchefen för Syd och Väst. På TNG har vi en hybridarbetsplats och när vi ses på kontoret sitter vi centralt i moderna och fina lokaler på Business Center Sjöbefälsskolan (co-working) i Göteborg.

Du möts bland annat av:

En innovativ och inkluderande arbetsgivare som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering. Erfarna och hjälpsamma kollegor som kommer att ge dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teamleader arbetar du engagerat med Rekryteringskonsulter och Researcher i Göteborg.

Du kommer dagligen coacha och följa upp resultatet på både individ- och teamnivå. Tillsammans med teamet kommer du att jobba med att skapa affärsmöjligheter genom säljaktiviteter och regelbundna kundkontakter. Du har det övergripande ansvaret för bearbetning och försäljning i region Väst och framförallt ansvaret för att fortsätta bygga vår växande konsultaffär.

Värt att veta

TNG Group AB ingår i företagsgruppen Key People Group, en grupp med flera HR företag som kompletterar varandra.

Du ingår i ett högpresterande team bestående av Rekryteringskonsulter, Researcher, Konsultchef och Customer Success Manager. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda.

Vi gillar att ha roligt tillsammans och firar gärna både på vägen och när vi har uppnått våra högt uppsatta mål.

Alla nyanställda får en gedigen onboarding, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Under den första tiden kommer du också att medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfuktioner som finns för att hjälpa dig.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, ledarerfarenhet och ser gärna att du har några års erfarenhet av rekryterings/bemannings/konsultbranschen. Du gillar och har framgångsrikt arbetat med tjänsteförsäljning. Du är prestigelös, duktig på att bygga och leda framgångsrika team samt har ett affärs-och resultatinriktat förhållningssätt. Vidare är du en skicklig relationsbyggare, med gott professionellt rykte och välutvecklat eget nätverk.

Som person är du driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av gott samarbete.

Det är viktigt att du har lätt för att navigera i olika system. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Intresserad?

Välkommen till oss på TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim! Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels bjuda in till en intervju med vår AI-avatar Tengai, innan vi gör en första bedömning. Om du är vidare därefter kommer vi även be dig att göra ett par rekryteringstester. Givetvis får du mer information länge fram och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/