Hoppa till innehåll

PROJEKTLEDARE

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en projektledare till vår kund som är en svensk eldistributör. I det här uppdraget kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:-Upprätthålla ansvar, struktur och administrativa rutiner och gällande dokumenthantering, avtal, fakturahantering samt leverantörshantering.-Ansvara för rapportering till kund.-Planera, organisera och analysera sina projekt.-Självständigt hantera rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän projektadministration från uppstart till avslut.-Driva affärsutveckling gentemot våra kunder.Kvalifikationer

  • Du har som lägst en gymnasieexamen med inriktning företagsekonomi, teknik eller el.
  • Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med och driva projekt, uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal, projektadministration.
  • Du är en van datoranvändare - krav att du jobbat med Office 365, rapportverktyg, ekonomisystem, ärendehanteringssystem.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat inom entreprenadbranschen och har erfarenhet av service-, ramavtal och avtalstolkning.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, i tal och skrift.
Personliga egenskaper

I denna tjänst viktigt att du har ett eget driv, är positiv ochtekniskt intresserad samt har ett analytiskt och ekonomiskt perspektiv. Vidare är du en strukturerad, serviceinriktad problemlösare som tar initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är noggrann, klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Företagspresentation

Vår kund ägs av svenska staten och arbetar för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Här uppmuntras man att upptäcka sina styrkor och olikheter för att du som konsult ska få möjligheten att vara ditt bästa jag. Vår kund uppmuntrar och utmanar din personliga utveckling!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2024-08-25 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2026-01-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbetasom konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse med vår kund.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se