Hoppa till innehåll
Thoréns Markis & Persienn AB logotyp

Platschef med säljansvar

Ansök nu

Platschef med säljansvar till Göteborg

Är du en erfaren säljare som vill utvecklas i din roll och även ha personalansvar? Vi söker en ny kollega som har ledaregenskaper och en stark drivkraft att utveckla vår verksamhet i Göteborgområdet. Thoréns Markis & Persienn AB har en stadig tillväxt och söker därför en platschef med personal och säljansvar.

Vi erbjuder
På Thoréns erbjuds du en viktig roll på ett verksamhetsledande företag i ett expansivt skede. Du får vara med på en spännande resa och vara högst delaktig i utvecklingen på den svenska marknaden. Thoréns har ett starkt framtidstänk och arbetar med högkvalitativa produkter.

Vad har Susanna Törnbrink, arbetsledare, att säga om Thoréns?

"Jag lockades till Thoréns då det verkade vara ett spännande företag att jobba på. Ett litet bolag i en häftig bransch, som är mycket mer än solskydd. Thoréns är ett företag med snabba beslutsvägar och ett nära samarbete både internt och med våra kunder. Dessutom är vi är ett gott gäng som har kul på jobbet. "

Vad tycker Andreas Stenlund, säljare/projektledare/teamleader?

"Jag har arbetat inom solskyddsbranschen i 15 år och lockades till Thoréns för möjligheten att arbeta inom entreprenadsidan, vilket var ett nytt och spännande område för mig. Under mina fem år på bolaget har jag aldrig ångrat att jag sökte mig hit. Det mest stimulerande med mitt jobb är att följa ett projekt från start till mål. Vetskapen om att jag har bidragit till projektets framgång ger mig stor tillfredsställelse. Sen brinner jag även för mitt specialintresse som är styrsystem.

Det råder god stämning både på kontoret och bland installatörerna. Vi har nyligen genomgått en period av snabb tillväxt, vilket har medfört behov av att utveckla nya arbetssätt. Detta har stärkt sammanhållningen i teamet samtidigt som vi har fått möjlighet utveckla vår verksamhet. "

Arbetsuppgifter

  • Utveckla dialogen och affärerna med våra största kunder
  • Utveckla, coacha och inspirera dina kollegor
  • Hålla medarbetarsamtal
  • Projektering och upphandlingar
  • Tidplaner, resursplanering och projekteringsmöten

Din profil
Du som söker rollen är en ansvarstagande och målmedveten person som är duktig på att etablera och upprätthålla relationer både internt och externt. Du har ett stort driv och engagemang för din personal och för dina kunder. Du tar initiativ, är resultatorienterad och sätter höga mål som du strävar efter att uppnå. Du utövar ett moget och ödmjukt ledarskap med målet att utveckla vår verksamhet i Göteborg.

Kvalifikationer

  • Arbetat med försäljning mot större byggentreprenörer
  • Erfarenhet av key account management och projektledning
  • Upparbetat nätverk inom bygg
  • Erfarenhet av eller naturlig fallenhet för ledarskap
  • Svenska i tal och skrift 
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Du når Christopher på 08-514 816 44. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Vi arbetar med löpande urval under denna prioriterade rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 och verkar inom affärsområdet klimatkomfort. Vi levererar klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö. Våra produkter kan reducera värme och ljusförhållanden och därigenom optimera det termiska inneklimatet. Thoréns har närmare 20 års erfarenhet inom värme och ljusavskärmning och är en av Sveriges främsta företag inom interiörtextil samt utvändiga och invändiga solskyddsprodukter. Vi är i dag 17 anställda. Thoréns ingår i Moogio som är en stor aktör i hela landet.

Läs mer om oss på www.thorens.nu 

Thoréns Markis & Persienn AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup