Hoppa till innehåll
Inter Terminals Sweden AB logotyp

Affärsutvecklare

Ansök nu

Affärsutvecklare till Göteborg

Vi söker en engagerad affärsutvecklare som vill vara med och driva våra kundspecifika projekt, för att möta den gröna omställningen som sker i vår bransch.

Inter Terminals Sweden erbjuder ett komplett utbud av lager- och logistiktjänster för petroleumprodukter, biobränslen, kemikalier och bitumen, samt nya gröna produkter och komponenter. Vi är ca 80 anställda i Sverige och omsätter runt 350 miljoner. Vi är en del av Inter Terminals Nordics och har en kombinerad tank- och lagringskapacitet på mer än 3 000 000 kubikmeter i åtta helägda produktterminaler. Våra ägare heter Brookfield och är ett världens största investmentbolag.

Vi arbetar för att ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material. Vi har stort fokus på grön omställning och tillväxt. 

Vi erbjuder
Som affärsutvecklare hos oss får du en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. Vi ger dig ett stort förtroende och betydande möjlighet att påverka och driva frågor inom ditt ansvarsområde. Vi ger dig mycket frihet under ansvar och möjlighet att bli en del av en unik gemenskap.

Vår organisation är värdestyrd och präglas av våra grundläggande värderingar - tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet. Hos oss är laget alltid prioriterat och vi strävar efter att hjälpa varandra mot gemensam framgång.

Vad har Kim Kautto, Business Development Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat med teknik och projektledning på Inter Terminals i över 15 år, så jag har en bra bakgrund och förståelse för verksamheten och dess kunder. När vi som företag nu valt att satsa mer på affärsutveckling kändes det som ett naturligt steg att börja arbeta med det.

På Inter Terminals får man vara med om stora och utmanande projekt och initiativ. Vi som företag vill vara en del av klimatomställningen och arbetar hårt med att utveckla vår verksamhet mot nya klimatvänliga produkter och tjänster.

Att jag har stannat på företaget under så lång tid beror till stor del på att jag fått stor frihet under ansvar. Även trivsel och bra klimat har naturligtvis bidragit på ett avgörande sätt. Det finns en atmosfär där man oavsett rang bidrar och hjälper varandra att lyckas."

Läs mer om livet på Inter Terminals.

https://career.masterhelp.se/inter-terminals

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare kommer du ingå i vårt Business Development team, där vi hanterar och analyserar inkommande kundförfrågningar, samt ser över nya möjligheter för vår verksamhet. Du får jobba med en bred kundportfölj ut mot svenska marknaden och projekt mot våra fyra terminaler. Som affärsutvecklare samverkar du internt med vår teknikavdelning och dess discipliner. Du har även ett nära samarbete med vår sälj- och marknadsavdelning. Rollen innebär en del resor för att träffa kunder och samarbetspartners, främst i Sverige men också Europa.

I rollen ingår att:

 • Ta ansvar för affärsutvecklingsprojekt och initiativ från det inledande idéstadiet till utarbetandet av investeringsförslag tillsammans med involverade parter
 • Agera representant för affärsutvecklingsavdelningen i säkerhetsstudier och riskanalys
 • Driva studier och utredningar relaterade till nya affärer
 • Utföra analyser för att skapa möjligheter för framtida affärer
 • Vid behov stödja affärsutvecklingsprojekt i genomförande fas
 • Utveckla relevanta standarder, rutiner och instruktioner

Läs mer om ett av våra projekt.

https://l.ead.me/interterminals-port-of-sodertalje

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som affärsutvecklare ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning från branschen, alternativt annat relevant område. Din förmåga att vara strukturerad och analytisk, samtidigt som du kan se helheten och prioritera insatser, är av central betydelse. Vi värderar starkt en framåtsträvande inställning och en inbyggd drivkraft. Vi lägger även vikt vid att du kan kommunicera tydligt och skapa goda relationer både internt och med externa kontakter. Att resa ut till kunder och representera bolaget vid mässor och konferenser ser du som självklara inslag i rollen.

 • Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
 • Teknisk och kommersiell erfarenhet inom energisektorn eller annan relevant industri
 • Erfarenhet av multidisciplinär projektledning
 • Vana av att ta fram konceptuella förstudier och analysera affärsmöjligheter
 • Flytande svenska och engelska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup