Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Fordonstekniker för husbilar sökes till vår anläggning i Göteborg, är det du?

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 55 år.

Vi på HYMER Center behöver nu ytterligare en hängiven medarbetare till vårt team. Ett plus i kanten men inget krav är om du tidigare har arbetat med Mercedes Benz samt genomfört deras utbildning, ser vi en stor potential i dig och din framtida utvecklingsresa hos oss där din kunskap kommer bana vägen för dig och andra i verksamheten!

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Vi på HYMER Center lever och verkar efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Kortfattat om tjänsten Servicetekniker/ motortekniker husbilar
 • Underhållsservice på husbilar (motor och chassi)
 • Husbilschassin: Fiat Ducato & Mercedes Sprinter (vanligast) men även Ford Transit, Renault Master, Iveco Daily
 • Modern felsökning med diagnosutrustning
 • Uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärkena i branschen
 • Montering av extrautrustning på husbilar (hydrauliska stödben, luftfjädring, etc)
 • FIAT-auktoriserad verkstad med moderna verktyg & liftar
En dag som servicetekniker på HYMER Center
Vi börjar våra arbetsdagar med ett personalmöte där vi går igenom dagen och eventuella kundärenden. God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete kommer att vara varierande men du kommer att arbeta med underhållsservice på husbilar i vår verkstad som är FIAT-auktoriserad. Även modern felsökning genom diagnosutrustning ingår.

I dina arbetsuppgifter ingår det också att montera extrautrustning samt utföra enklare reparationer av husbilarnas bodel och interiör. Exempel på sådan utrustning är marknadsledande hydrauliska stödben från Goldschmitt, luftfjädring, luftkonditionering och multimedia.

Vi utbildar dig
Under 55 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta både på plats i Göteborg av dina medarbetare, men även på våra andra anläggningar i Sverige. Att vi finns på sju platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag. Viss utbildning är även placerad hos chassitillverkarna och husbilstillverkarna.

Kravlista
 • Tidigare yrkeserfarenhet eller fordonsutbildning
 • Vara intresserad av att skruva med motorer och chassin
 • Nyfikenhet och viljan att lära sig
 • Ordning och reda
 • B-körkort
 • God datorvana
 • Goda språkkunskaper i Svenska och engelska

Meriterande:
 • Du har tidigare arbetat med Mercedes.
 • Du har en utbildning som Mercedes-Benz tekniker.
 • Språkkunskaper i Tyska

Ansök Nu
Rekryteringsprocessen är löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV och gärna ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för denna tjänst. Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till HYMER Center i Göteborg, där du får en chans att vara en del av ett engagerat team och arbeta med högkvalitativa husbilar. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantörer av husbilar med 55 års erfarenhet. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.