Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som är utbildad skadetekniker för att stärka vårt team av bilskadeexperter. Som skadetekniker hos oss har en central roll i att utföra alla typer av bilskadereparationer och utveckla avdelningen till den bästa skadeverkstaden.

En av de unika förmånerna hos Toyota Center Göteborg är att vi erbjuder en 6 timmars arbetsdag i tvåskift, med bibehållen lön för 8 timmar. Vi är övertygade om att en kortare arbetsdag ger bättre balans mellan arbete och fritid, ökad produktivitet och minskad stress, vilket i sin tur resulterar i bättre prestationer och mer nöjda medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som skadetekniker kommer att inkludera riktning av karosskador och plastreparationer, byte av karosseridelar, svetsning och reparation av vindrutor. Vi förväntar oss att du har en dokumenterad utbildning inom skadereparationer och erfarenhet av yrket. Du bör ha en god teknisk förståelse, vara noggrann och kvalitetsmedveten samt ha en problemlösande inställning.

För att lyckas som skadetekniker hos oss på Toyota Center Göteborg ser vi att du har ett stort intresse för bilar och att du drivs av ständig förbättring, även känd som "Kaizen" i Toyotavärlden. Du bör också vara en prestigelös kollega som kan bidra till en god stämning och teamwork.

Hos Toyota Center Göteborg erbjuder vi en spännande och social arbetsmiljö där du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Om du är en skicklig och erfaren skadetekniker som söker en ny utmaning och trivs med kortare arbetsdagar, då är detta den perfekta möjligheten för dig att utveckla din karriär hos oss.

Anställningsform
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid på obestämd tid där fördelen för dig är att du inte behöver oroa sig för att anställningen ska upphöra efter en viss tid, utan kan känna sig trygg med att ha en fast anställning på lång sikt. På så sätt kan du lägga fokus på att göra ett bra arbete och utvecklas inom vårt företaget utan att behöva tänka på sin anställningstrygghet.

Sammanfattningsvis innebär en tillsvidareanställning på heltid en stabil och långsiktig anställning för dig, vilket ger både ekonomisk och personlig trygghet.

Hos oss får du
  • FriskvårdsbidragFör oss är det viktigt att alla våra medarbetare mår bra så därför erbjuder vi bl a friskvårdsbidrag.
  • Försäkringar och pension Vi är anslutna till kollektivavtal vilket innebär att du automatiskt omfattas av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Förmånligt bilägandeVi erbjuder dig möjligheter till ett enkelt och förmånligt bilägande.
  • UtbildningVi jobbar med Kaizen (japanska) som betyder förbättring. Därför erbjuder vi olika typer av utbildningar beroende på vilken tjänst du har hos oss.
  • 6 timmarsarbetsdag i tvåskift på dagtid med full lönHos oss arbetar våra fordons-, rekonditionerare och skadetekniker sex timmar om dagen i tvåskift, vilket ger en mer balanserad arbetsbelastning och ökad trivsel på arbetsplatsen. Detta är en del av vår satsning på att skapa en sund arbetsmiljö för våra anställda, där både deras hälsa och välbefinnande är viktiga faktorer.Vi är stolta över att kunna sedan 2002 kunna erbjuda våra tekniker bibehållen lön för åtta timmars arbete, trots att de endast arbetar sex timmar om dagen. Detta innebär att de får mer fritid att ägna åt sina hobbies, träffa vänner och familj, eller helt enkelt vila och återhämta sig.Denna satsning på kortare arbetsdagar har resulterat i en positiv arbetsmiljö för våra medarbetare och gett en högre produktivitet, ökad kreativitet och förbättrad arbetsmoral hos våra tekniker. Det har lett till bättre tillgänglighet och service till våra kunder och ökad lönsamhet för företaget.Detta har hjälpt oss att behålla våra skickliga tekniker och attrahera nya talanger och fortsätta att växa som företag.
Toyota Center Göteborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett helägt dotterbolag till Toyota Sweden AB och vi har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Bäckebol i Hisings backa och en i Mölndal. Vi säljer nya och begagnade bilar, tjänstebilar, däck och tillbehör samt biluthyrning och erbjuder också service- och skadeverkstad samt bilvård.

Världen förändras - och du kan vara med och påverka.

TOYOTA har tillverkat fordon sedan 1937 - men nu ställer vi om. Toyotas mål är att bli världens ledande leverantör av mobilitet. Oavsett var i världen du befinner dig och var du ska.