Hoppa till innehåll
Volvo Car Retail logotyp

Personlig servicetekniker till Volvo Car Retail i Göteborg

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Personlig servicetekniker till Volvo Car Retail i Göteborg

Volvo Car Retail i Göteborg söker nu drivna & kundfokuserade Personliga servicetekniker som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Uppskattar du en arbetsplats som präglas av goda möjligheter till utveckling, laganda & förstklassig service? Sök till Volvo Car Retail redan idag!

Vad innebär jobbet som Personlig servicetekniker?

Som Personlig servicetekniker på Volvo Car Retail arbetar du självständigt med service och reparationsarbeten på Volvo personbilar. Du har möjligheten att självständigt planera din arbetsdag och har nära kontakt med dina kunder. Du välkomnar dem när de besöker verkstaden och vägleder dem genom varje steg i processen, allt från bokningar till leverans och uppföljning, inklusive planering, felsökning & genomförande av service och reparationer, samt fakturering & betalning.

Är du rätt för rollen som Personlig servicetekniker?

Vi söker dig som har kompetens inom felsökning, problemlösning och service, samt erfarenhet av liknande arbete och/eller arbete som servicetekniker mot personbilar. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör, och att du på ett serviceinriktat sätt bemöter de utmaningar som kan uppstå. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser gärna att du har:
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Flytande svenska & engelska
Det är meriterande om du har:
  • Kunskaper inom felsökning & elektronik.
  • Jobbat inom systemet tacdis
Om anställningen

Anställningsform: Direkt anställning hos kund.

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om Volvo Car Retail

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och erbjuder nya och begagnade bilar samt verkstad- och servicetjänster av Polestar och Volvo. Genom hållbara produkter, innovativa lösningar och laddade upplevelser vill Volvo Car Retail göra betydande skillnad varje dag för våra kunder, anställda, branschen i stort och generationer på väg. Och vi gör det tillsammans. Vi finns representerade på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping samt består av ca 800 medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Volvo Car Retail logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.