Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Din Bil, ŠKODA Bäckebol

Söker

Mekaniker

Vi har fullt upp och behöver stärka upp vår verkstad med duktiga mekaniker som vill vara en del av vårt team! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka din ansökan, redan idag!

Vårt erbjudande till dig:

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innefattar att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på personbilar av märket Skoda. Du kommer att få arbeta i en märkesverkstad med hög kvalité på utförda arbeten men också sättet vi tar hand om våra kunder. Vi känner stor stolthet i det vi gör och värnar om att ge utomordentlig service till våra kunder.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet som mekaniker.
  • B-Körkort är ett krav.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Behärskar svenska, i såväl tal som skrift.
  • Teknisk kunskap kring Skodas produkter samt våra system, Automaster och Elsa är meriterande men inget krav, för rätt person har vi kompetens och utbildningsmöjligheter för allt som rör märket.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom vår framgång bygger på relationer såväl internt i teamet, mellan avdelningarna och i slutändan till våra kunder så förstår du värdet av att vara socialt utåtriktad och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna samt Gävleborg och Dalarna och vi har totalt ca 2500 anställda medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 360 medarbetare fördelat på 8 anläggningar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt personliga engagemang. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 30 Augusti.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Verkstadschef Tove Pettersson via e-mail: tove.pettersson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB Skoda Bäckebol logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren