Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Din Bil - Volkswagen Backa

Söker

Testare

Om tjänsten

Arbetet innebär att genomföra tester på begagnade bilar samt bilar som kommer tillbaka från våra kunder vid utgående leasingavtal. Utifrån information från säljare samt vårt säljsystem kommer du att hantera hela kedjan från att ta kontakt med kunden och tillsammans med denne boka upp tid för test. Du kommer genomföra testet och därefter gå igenom resultatet med kunden där du kommunicerar vad som framkommit, vilka eventuella fel som hittats och som behöver åtgärdas. Vidare är en viktig del i arbetet att dokumentera alla steg i det genomförda arbetet. Vi är en märkesverkstad och arbetar efter tydliga processer och hög kvalité vilket också i din roll kommer vara väldigt viktigt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har;

  • God teknisk kunskap kring bilar, troligen genom en fordonsteknisk utbildning eller liknande.
  • Vana vid kundkontakt.
  • Talar och skriver god svenska och engelska.
  • Hanterar dator med enkelhet och har lätt att sätta dig in i nya system.
  • B-Körkort (för manuell växellåda).

Personliga egenskaper

Du har en hög servicekänsla och god förmåga att kommunicera med människor på ett förtroendeingivande och informativt sätt. Vidare har du drivet och förmågan att planera och strukturera din dag själv. Du trivs i en stundtals hektisk arbetsmiljö där du ibland behöver prioritera om utan att tappa den röda tråden och kvalitén i arbetsuppgifterna. Du är en positiv person som tycker om att arbeta i ett team där allas arbete är viktigt för helheten och där vi tillsammans hjälper varandra för bästa resultat.

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2500 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 10:e augusti. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Daniel Hult på mail: daniel.hult@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB VW Backa logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren