Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Projektsäljare till BVS Sverige

BVS arbetar för att skydda människors liv i kritiska situationer genom att leverera hög service och kvalitetsprodukter till våra kunder och erbjuda bra innovativa brandskydd och byggnadslösningar. BVS är ett lönsamt företag inom Bergman & Beving- koncernen. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega, en projektsäljare som vill vara med och växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet och att få arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och positiv utveckling som präglas av en stark laganda och kamratskap. Som stöd har du teknisk support och övriga medarbetare. Du får bra marknadsmässiga villkor, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb.  

Vad har Martin Kokko, försäljningschef Sverige, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte mig till BVS för att jag ville vara med och bygga upp och utveckla BVS i Sverige från början. Det breda ansvarsområdet och de många omväxlande uppgifterna lockade mig, liksom möjligheten till samarbete inom Bergman & Beving koncernen. Vår framtidsvision är att bygga upp en organisation liknande den i Norge. Vi stöttar och engagerar våra medarbetare för deras trivsel och erbjuder fritt ansvar med hög kompetens inom bolaget. Som en del av en stor koncern har vi fördelarna av ett stort bolag, som friskvårdsbidrag och företagshälsovård, utan att behöva lida av toppstyrning och tröga beslutsvägar. Vi är också uppmärksamma på våra anställdas hälsa och arbetar med flexibla arbetstider."

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder en rad spännande utmaningar och möjligheter. I rollen som säljare kommer du att ansvara för att etablera nya och upprätthålla goda kundrelationer genom kundbesök och aktiv uppföljning. Du rapporterar till försäljningschef Martin Kokko som ansvarar för BVS försäljning i Sverige. Du utgår från ditt hemmakontor, men självklart spenderar du den mesta tiden ute hos dina kunder.  

Vi tror att du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö, men framför allt är det viktigt att du gillar att resa i tjänsten och har möjlighet att vara proaktiv och närvarande hos kund.

Arbetsuppgifter

  • Bearbetning av nya kunder samt vidareutveckla och stärka befintliga kundrelationer
  • Bearbeta föreskrivande led, så som arkitekter, konstruktörer och brandkonsulter
  • Skriva anbud, driva förhandlingar och avtal
  • Agera rådgivare och bistå med teknisk rådgivning och support kring både produkter och lösningar
  • Projektleda leverans och utförande tillsammans med partners och underentreprenörer

Din profil
Till rollen som säljare söker vi en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne och entreprenörsskap. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kollegor.

Vi ser även att du har: 

  • Erfarenhet från liknande roll med uppsökande försäljning
  • Erfarenhet från byggbranschen, mycket meriterande om du jobbat mot föreskrivande led
  • Goda IT kunskaper, främst i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus, 08-51481642, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
BVS har över 20 års erfarenhet av brandskydd och följer hela processen från egen produktion, montering, slutbesiktning och service i olika projekt.

Vårt uttalade mål är att leverera förväntade varor och tjänster vid överenskommen tid. Våra kunder ska veta att BVS är synonymt med bra service och hög professionell nivå. Alla våra medarbetare har rätt och nödvändig kompetens för att utföra de jobb de är tilldelade.

BVS Group består av Norge, Sverige, Ungern och Tyskland och ingår i Bergman & Beving-koncernen. Bergman & Beving har idag 1 250 anställda, verksamhet i 25 länder och en omsättning på ca. 4,6 miljarder kronor. Bergman & Beving är noterat på Nasdaq Stockholm.

BVS Brannvernsystemer AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup