Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Interimchef sökes till offentlig verksamhet i Göteborg

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av enhetschefsuppdrag? Har du dessutom en socionom utbildning, alternativt är legitimerad sjuksköterska? Då kan detta vara rollen för dig! Vi på Adecco söker nu en erfaren interimchef till vår kund i Göteborgsområdet.

Om tjänsten
Som enhetschef kommer du att leda ett arbetslag bestående av 20-25 medarbetare, med ett budget-, personal- samt arbetsmiljöansvar. Tjänsten innebär ett nära ledarskap på plats där verksamheten bedrivs, för att säkerställa hög kvalitet. I enhetschefens uppdrag ingår schema- och bemanningsplanering dagligen och med framförhållning. Det ingår också att sätta in vikarier vid uppkomna luckor. Under uppdragstiden kommer du delta aktivt och genomföra de aktiviteter som planerats, samt ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 2024-09-01 till och med 2024-12-31, med chans till förlängning. Arbetet avser dagtid med plats i Göteborg, inom stadsområde Centrum.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller utbildad socionom. Du har tidigare erfarenhet av enhetschefsuppdrag inom kommunal verksamhet, med liknande arbetsuppgifter. Du är en engagerad ledare med förmåga att kommunicera effektivt och skapa samarbete både internt och externt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och trygg som person. Vidare har du en positiv inställning med ett genuint intresse för att hjälpa andra.

Om ansökan
Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionen kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.