Hoppa till innehåll
init. logotyp

Projektledare

Ansök nu

Projektledare Automation till Göteborg

init. skapar intelligenta datadrivna och automationslösningar inom Smart Industri, Smart Fastighet och Smart Infrastruktur. Vi trivs tillsammans med kunder som vill driva utvecklingen framåt mot ett alltmer datadrivet och prediktivt arbetssätt. Vi vill nu förstärka vårt team med en projektledare inom automation. I rollen som projektledare koordinerar och coachar du kollegor i genomförandet och hjälper våra kunder att förflytta sig till en smartare vardag.

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för projektets framfart. Storleken på projekten kan variera, allt ifrån mindre eftermarknadsprojekt till stora projekt för prestigefulla kunder. Du kommer ingå i ett engagerat team, med stark teknisk expertis. Du har ett nära samarbete och rapporterar till BU chef.

  • Säkerställer och koordinerar leverans i projekten
  • Leder, samordnar och följer upp projekt
  • Ansvarar för ekonomisk uppföljning och budget
  • Medverka i att kontinuerligt utveckla arbetsmetoder och projektverksamhet
  • Delaktig i anbudsarbete och inköp 

Vad har Tobias Erlandsson, projektledare, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat på init. i fem år och trivs väldigt bra. Trots att vi är en liten organisation så jobbar vi med stora projekt och får vara med och påverka och förbättra saker som kommer ha stor samhällsnytta. Vi är en nära organisation där alla kan påverka.

Stämningen på kontoret är väldigt bra, med gemensam frukost och öppen kommunikation. Ingen dag är den andra lik, men det mest stimulerande är kollegorna och den personliga utvecklingen. Jag uppskattar möjligheten att påverka och bidra till både projekt och företag."

Din profil
Till rollen som projektledare söker vi dig med gedigen erfarenhet från automations- eller installationsbranschen samt en stark förmåga att leda team och ta vara på alla aktörers intressen. Som person har du en god förmåga att skapa förtroendegivande relationer internt och externt och har ett intresse för affärsutveckling. Du är en prestigelös, ödmjuk och naturlig ledare. Struktur och ordning är en självklarhet och du värdesätter en organisation där man jobbar med kunskapsutbyte, välutvecklat lagarbete och självledarskap. Vi ser att du har erfarenhet av projekt inom fastighet, infrastruktur eller industri där tjänst, material, underkonsulter och/eller underentreprenörer kombineras.

  • Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att leda projekt inom automations- och systemutveckling 
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig
Ett sammanhang där samarbete, ansvarstagande och nytänkande värdesätts. Du får möjlighet att påverka tack vare korta beslutsvägar och en företagskultur med entreprenörsdriv. Som medarbetare på init. får du ta del av en lärande organisation som brinner för att hjälpa varandra och våra kunder på resan mot framtiden.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288 och Josefin Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om init.
Våra lösningar hittar du t.ex inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, såväl som i landets mest komplexa fastigheter. Vi levererar centrala system inom infrastruktur och styr komplexa anläggningar såsom tunnlar och stora broar. Våra projekt erbjuder en stor variation och sveper över flera spännande områden såsom nyutveckling av stora nationella system, leverans av kompletta styrsystem, energieffektivisering, prediktivt underhåll, systemintegration och systemadministration.

Läs mer på www.initsweden.com

Init. är en av Nordens ledare inom industriell IT och automation. Idag består Init av 10 nordiska företag med en total omsättning på 500 miljoner DKK och 400 anställda i Danmark, Sverige, Norge, Serbien och Spanien, som är specialister inom industriell IT, automation, IOT och OT cybersäkerhet. Init har en tydlig ambition att vara den bästa partnern för kunder som fokuserar på optimering, digitalisering, säkerhet och grön omställning av sina anläggningar.

init. logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup