Hoppa till innehåll
Liljas Plast Group logotyp

Försäljnings- & marknadschef - liljas plast group

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Med starkt fokus på hållbar affärsutveckling och innovativa lösningar tar vi ständigt nya kliv framåt i vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig en familjär och dynamisk arbetsmiljö i ett professionellt och engagerat team!

Liljas Plast Group befinner sig i en spännande fas där vi vill stärka vårt försäljnings- och marknadsarbete ytterligare, och nu söker vi dig som vill vara med och driva denna utveckling framåt. Tillsammans bygger vi vidare på vår framgång, och du kommer att spela en avgörande roll i att förverkliga våra ambitioner. Vi är stolta leverantörer till bolag i olika branscher som kräver teknisk kompetens, hög service och kvalitet. I takt med vår tillväxt har vi ständigt utvecklat och återinvesterat i verksamheten, vilket innebär att vi har en toppmodern maskinpark samt har tagit beslut för utbyggnad i Hillerstorp.

Vi tror på att ständigt utveckla våra försäljningstrategier för att möta framtidens utmaningar och möjligheter. Du får en nyckelroll och ett övergripande ledaransvar för gruppens försäljnings- och marknadsteam. Du utgår från Liljas Plast AB i Hillerstorp och blir en bärande del i ledningsgruppen med direkt rapportering till VD. Du kommer driva både dagliga operativa uppgifter och strategiska frågor som berör hela gruppen. Tillsammans kommer du och ditt team skapa och genomföra en tydlig affärs- och marknadsplan, som starkt bidrar till utveckling och tillväxt för Liljas Plast Group.

I rollen ser vi dessa punkter som viktiga fokusområden:
  • Driva och stödja arbetet med att sätta och följa upp koncernens försäljningsmål, både övergripande och på individnivå.
  • Utveckla och implementera sälj- och marknadsstrategier som positionerar oss starkt på marknaden.
  • Säkerställa att våra sälj- och marknadsinsatser leder till långsiktig tillväxt.
  • Följa upp försäljningsbudgetar och kontinuerligt analysera resultat för att optimera lönsamhet och kundnöjdhet.
  • Vara ansvarig för kundrelationer, från att upprätthålla goda kontakter med befintliga kunder till att aktivt bearbeta nya marknader och kundsegment.
  • Bidra med egen försäljning och kundutveckling
  • Leda projekt och förbättringsinitiativ inom försäljning och marknad för att driva innovation och hållbar utveckling.
Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning och intresse för marknadsföring, gärna i en ledande befattning, men också med erfarenhet av operativ försäljning i en relevant bransch. Du har en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativt genomförande och trivs med att vara både ledare och utförare. Din erfarenhet av att utveckla och implementera effektiva marknads- och försäljningsstrategier är viktig, liksom din förmåga att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du är en engagerad och resultatorienterad person som trivs i en dynamisk miljö där du får möjlighet att påverka och driva förändring. Erfarenhet från underleverantörsindustrin eller polymerindustrin är meriterande, men det är ditt affärsmannaskap, ledarskap och din förmåga att se och skapa möjligheter tillsammans med kunder och kollegor som vi värdesätter mest.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team där du får vara med och forma framtiden för Liljas Plast Group. Tillsammans skapar vi hållbara affärer och tar företaget till nya höjder. Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Liljas Plast Group med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se
Liljas Plast Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Liljas Plast Group består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp även av Polymed Hygienic, Bobe Plast, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Gruppen omsätter ca 400 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, elektronikindustri, fordonsindustri och medicinteknik. Moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp har 75 anställda och omsätter ca 200 MKR. Läs mer om oss på www.liljasplast.se