Hoppa till innehåll
Bergo Flooring AB logotyp

Försäljningschef - bergo flooring ab

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Söker du det framgångsrika, familjära och dynamiska bolaget där du får vara med och påverka tillsammans med dina kollegor?

Kombinerar du strategisk blick med operativ kraft?

Hos Bergo Flooring brinner vi för golv som gör skillnad. Med en historia av innovativa framgångar och ett kreativt tankesätt, är vi mycket mer än bara ett företag - vi är ett lag som värdesätter gemenskap, ansvarstagande och kundnöjdhet. Hos oss går medarbetarnas utveckling hand i hand med företagets framsteg och vårt engagemang i omvärlden. Läs gärna mer om WISH [här](https://www.bergoflooring.com/sv/wish/).

#whereactivitiescometolife

Nu söker vi en erfaren försäljningschef som inte bara har ledarkompetens och internationell försäljningserfarenhet, utan även kan bidra till att fortsätta utveckla och bidra i vår företagskultur och stärka våra globala relationer. Vi värdesätter sunda värderingar och en ödmjuk, prestigelös inställning. Du är en ledare som kan inspirera och engagera ditt team samtidigt som du tillför strategisk insikt och operativ drivkraft till organisationen. Som försäljningschef på Bergo Flooring har du en central roll i att driva vår digitala utveckling inom försäljning och expandera på internationella marknader, i nära samarbete med övriga avdelningar inom bolaget.

Exempel på ansvarsområden i rollen:
  • Utveckla och genomföra strategier för internationell tillväxt och långsiktiga mål.
  • Leda försäljningsarbetet genom ditt team mot uppsatta mål.
  • Leda och driva vårt arbete med digital försäljning och e-commerce.
  • Utveckla starka, långsiktiga relationer med kunder och partners globalt.
  • Vara en aktiv del av det strategiska arbetet i företagets ledningsgrupp.
  • Initiera och genomföra marknadsföringsinsatser som ökar vår synlighet och stärker vårt varumärke på global nivå.
Vem är du?

För att passa in i vår företagskultur behöver du vara jordnära, engagerad och ha förmågan att lyssna och ett nyfiket intresse för att lära. Vi söker en person som är lika passionerad över sin roll som vi är över våra produkter och som lever våra värderingar. Du har en stark förmåga att lyfta andra i organisationen och ser fördelarna med att skapa en kultur av tydlig kommunikation, delaktighet och förtroende. Ditt arbetssätt är strukturerat, målinriktat och du har en naturlig talang för att omvandla strategier till praktiska lösningar.

Vi söker en ledare. En försäljningschef med erfarenhet av internationell försäljning och export, som vet hur man navigerar i olika marknader och skapar framgångsrika affärsrelationer.

Låter det intressant? Det här är jobbet för dig som trivs i ett lag med starkt engagemang och en vilja att göra skillnad. Välkommen att ansöka och bli en del av Bergo-familjen!

I denna rekryteringen samarbetar Bergo Flooring med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Bergo Flooring AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bergo Flooring är världsledande inom multifunktionella golvplattor i plast och bearbetar fem affärsområden: HOME, PUBLIC, EVENT, SPORT och MARINE. All produktion av våra prisbelönade golvprodukter är proudly made in Anderstorp, Sweden och 75% exporteras världen över.

Läs mer om oss på: www.bergoflooring.se