Hoppa till innehåll
GARO E-mobility AB logotyp

Innesäljare - garo e-mobility

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Join us! - Bli en del av vår hållbara framtid hos GARO E-Mobility!

Vi erbjuder dig en variationsrik dag med tekniskt innehåll, fokus på kund och hållbarhet.

Vad erbjuder vi?

En av våra medarbetare går vidare med en ny utmaning i organisationen och vi behöver hitta en ersättare. Hos GARO E-Mobility väntar en utmaning för dig i en spännande bransch inom elbilsladdning. Vi är ett team där du kommer att ha en central roll med högt kundfokus och tillväxt. Du kommer att få arbeta med kommersiell och teknisk rådgivning, offerthantering och orderläggning.

Varje dag kommer att vara unik och fylld med kommunikation med kunder. Vi tror på samarbete där vi alla hjälps åt för att leverera bästa möjliga kundupplevelse, samarbete och lagarbete är nyckelfaktorer för vår fortsatta framgång. På GARO investerar vi i våra anställda, med möjligheter till utbildning och utveckling inom vår breda organisation med möjligheter att vara med och påverka.

Vem är du?

Du kan ha erfarenhet av innesälj av teknisk karaktär. Du kanske har arbetat som elektriker eller IT-tekniker men är nu intresserad av en ny inriktning.

Nyckeln för att lyckas i denna tjänst är det tekniska kunnandet och intresset, men också dina sociala egenskaper och ditt kundfokus. Förutom att du är självgående med egen drivkraft är du också en lagspelare som har förmågan att se vad laget behöver. För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i svenska och engelska. Du har också god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem.

Placeringen är i Gnosjö.

I denna rekrytering samarbetar GARO E-mobility AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson och Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se

Vi arbetar med ett löpande urval.
GARO E-mobility AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar. Koncernen har ca 500 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen, Storbritannien och Tyskland. Försäljningen är fördelad på affärsområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Sverige och Polen. GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar".