Hoppa till innehåll
ElbeAwal AB logotyp

Säljare / projektledare - elbeawal

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ta nästa steg i din karriär med ElbeAwal! Bli vår nästa Säljare / Projektledare!

På ElbeAwal brinner vi för innovation och kundtillfredsställelse i högsta klass. Vi är ledande inom butiksinredningar och varuexponering och letar nu efter en entusiastisk och driven Säljare och Projektledare för att förstärka vårt team.

Om oss:

Med rötterna djupt förankrade i Hillerstorp, Småland, har ElbeAwal sedan 1945 varit synonymt med kvalitet och framgång. Vår historia präglas av samarbeten med några av marknaden största butikskedjor och de mest kända varumärkena. En ständig strävan efter att skapa optimerade lösningar för våra kunder. Vi söker dig som vill vara med och forma vår fortsatta tillväxt.

Om rollen:

Som Säljare / Projektledare hos ElbeAwal blir du en nyckelperson i vårt team. Du kommer att vara ansvarig för att bygga och upprätthålla starka relationer med våra kunder samtidigt som du leder och koordinerar projekt från start till mål. Med din passion för försäljning och din förmåga att hantera komplexa projekt kommer du att spela en avgörande roll i vår fortsatta framgång.

Du kan:
  • Aktivt identifiera och följa upp affärsmöjligheter
  • Utveckla skräddarsydda lösningar och offerter för kunder
  • Leda och samordna projekt från koncept till leverans
  • Samarbeta med interna team och externa partners för att säkerställa en sömlös kundupplevelse
Vad kan vi erbjuda dig?

På ElbeAwal erbjuder vi inte bara ett jobb, utan en möjlighet att vara en del av något större. Med en unik kombination av tradition och innovation har vi skapat en arbetsmiljö där ditt engagemang och din kompetens tas tillvara på bästa sätt. Vi investerar i din utveckling och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att vara med och forma framtidens butiksinredningar.

Din profil:

Vi söker dig som brinner för försäljning och projektledning och som trivs i en dynamisk och utmanande miljö. Du är en utmärkt kommunikatör och relationsbyggare med förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Erfarenhet från teknisk försäljning är meriterande. Viktigast är att du delar vår passion för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar ElbeAwal med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504. För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se
ElbeAwal AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ElbeAwal är en innovativ aktör inom tillverkning av kassadiskar och andra produkter som optimerar handelsmiljön, med fokus på dagligvaruhandeln. Våra produkter används av ledande detalj och dagligvarukedjor i hela norden. Vi är stolta över vår snabbväxande verksamhet och strävar efter att vara ledande inom branschen genom ständig innovation och hög kvalitet.