Hoppa till innehåll
Furuviksparken logotyp

Elektriker inom åkattraktioner till Furuviksparken!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som medarbetare på Furuviksparken har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Är du intresserad av elektronik i alla dess former och skulle vilja arbeta varierande i en spännande parkmiljö? Vi söker nu en engagerad attraktionselektriker som vill vara med på vår utvecklande och roliga resa framåt.

Om rollen
Som attraktionselektriker hos oss kommer du att vara ansvarig för service, felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av våra spännande attraktioner och tekniska utrustning. Det inkluderar allt från säkerhet-, styr- och övervakningssystem. Vi sätter alltid säkerheten främst och arbetar för att säkerställa att våra attraktioner uppfyller högsta standarder.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en utmanande miljö och som är redo att ta dig an spännande uppdrag. Om du är en noggrann och självgående person med passion för elektrikeryrket och som har lätt för att överblicka ett systems funktion är du precis den vi letar efter. Vidare tar du gärna egna initiativ och är bekväm vid snabba förändringar och nya beslut. Samtidigt sätter du säkerheten främst och tar alltid hjälp av dina kollegor när det behövs. I denna roll kommer du att ha kontakt med leverantörer från olika delar av världen, därför behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer
Vi söker kandidater med minst 3 års erfarenhet inom elektriskt felsöknings- och underhållsarbete, samt en fullgjord gymnasieutbildning inom elektrikerområdet. Det är en fördel om du har genomfört en elektrikerutbildning med specialisering inom automationselektronik. Vi förväntar oss också att du besitter bred elkunskap och har en god förståelse för metodisk felsökning och hantering av styrskåp. Erfarenhet av arbete med processtyrning samt om du är behörig är också meriterande för denna roll.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstiden är mestadels förlagd dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer enligt schema under säsong. Lön enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll som attraktionselektriker. Om du är redo för nya utmaningar och vill vara en del av vårt fantastiska team, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jim Roström på jim.rostrom@furuvik.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Furuviksparken logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.