Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Servicetekniker / Innesäljare i Hudiksvall

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare till vår depå i Hudiksvall. I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Du kommer även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik.

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker/innesäljare lastar och lossar du maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

När du arbetar med maskinuthyrning och försäljning följer du upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, bokar och samordnar transporter. Du kommer utifrån kundens behov ge service, råd och information om Cramos produkter.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Vi ser gärna att du ett tekniskt intresse och erfarenhet av praktiskt arbete. Har du erfarenhet från arbete med mekanik, fordonsel eller hydraulik är det meriterande.
  • Du har B-körkort
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med BE-körkort
Vad erbjuder vi dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta depåchef Mats Wennström tel: +46 730 21 96 23.

Urval och intervjuer sker löpande. Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.