Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil, vi har även flygförbindelser med Stockholm.

Tjänsten som Projektchef är placerad på Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen. Förvaltningen har ett helhetsansvar för kommunens investeringsprojekt, ansvar för fysisk planering, drift av kommunala anläggningar såsom VA, avfall, fiber och gator, mark- och exploateringsverksamhet samt ansvar för förvaltning av kommunens verksamhetsfastigheter och flygplatsen. Förvaltningens verksamhet omfattar även lokalvård och kost. Likt andra kommuner är vi ansvarstagande och brinner för vår organisation och vårt fokus i all vår kommunikation är våra medborgare och kommande medborgare. Vi är orädda, aktiva och positiva. Vi är också varma, inkluderande, trygga och pålitliga. Det ska märkas i allt från hur den enskilda kommunmedarbetaren agerar till de stora beslut som kommunen som organisation fattar.


I den här rekryteringen har Gällivare kommun valt att samarbeta med Randstad. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Carina Fors, som nås på telefonnummer 072-540 38 66 eller på mail: carina.fors@randstad.se. 

Varmt välkommen med din intresseanmälan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot anmälan på annat sätt. Sista dag för att lämna ditt intresse är den 14 augusti 2024.

Ansvarsområden

Som projektchef har du ansvar för att samordna, leda och utveckla projektorganisationen kopplat till samhällsomvandlingen och övriga projekt inom bygg- och anläggningsverksamhet.  Tjänsten är direkt underställd förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen. I arbetet ingår ansvar för projektuppföljning och att säkerställa att projektmålen uppnås samt budgetansvar för projekten inom förvaltningen. I arbetet ingår att koordinera och leda såväl egna projektledare som inhyrda. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare och många aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan leda vår projektorganisation med samhällsbyggnadsprojekt. Du har erfarenhet av projektledning och vill ta nästa steg som projektchef i en kommun som utvecklas. Du tycker om att driva projekt gentemot flera kontaktytor och har förhandlingsvana. Du har relevant utbildning på universitets-/högskolenivå eller annan utbildning och erfarenhet inom området.

Svenska i tal och skrift och körkort B erfordras. Tjänsten är säkerhetsklassad.

 

För att trivas hos oss bör du vara öppen och utåtriktad, initiativrik och ansvarstagande. Du brinner för att utveckla dig själv, dina arbetskollegor och vår verksamhet.

Om företaget

Gällivare kommun Kommunledningskontoret

Gällivare, beläget strax norr om polcirkeln är en plats som präglas av en stark gemenskap. Vi enas av att gå över gränser – i byar, kultur och språk. Vi omsluts av den storslagna naturen, närheten till lugn och outdoor är en del av vårt liv här. Gällivare är för dig som vill låta naturen sätta takten och vill fascineras av åtta årstider och en arktisk livsstil med gnistrande vinter, sprakande norrsken och sommarnätter som aldrig tar slut. Vi är mitt uppe i en unik samhällsomvandling och står i händelsernas centrum globalt när gruvindustrin miljardsatsar för en grön omställning, följ med oss på vår unika resa.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se