Hoppa till innehåll
Norrlands Bil logotyp

Övergripande Skadeverkstadschef till Norrlands Bil

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en övergripande skadeverkstadschef med placering i Luleå, Piteå eller Skellefteå. Norrlands Bil erbjuder ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta i en spännande och expansiv organisation. Vi vill hela tiden framåt och stärka både varumärke och arbetsgivarvarumärke. Har du erfarenhet från branschen och är redo att ta nästa steg i karriären? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Uppdraget som övergripande skadeverkstadschef innebär att stötta våra skadeverkstadschefer i Luleå, Piteå och Skellefteå och att arbeta med att öka lönsamhet, kundnöjdhet och personalnöjdhet. För att passa i rollen och på Norrlands Bil söker vi dig som vill vara med på en resa att ta våra skadeverkstäder till nästa nivå- detta genom att säkerställa att våra medarbetare och kunder väljer Norrlands Bil i första hand.

Vi ser ett behov att i första hand leda skadeverkstaden i Luleå. Detta är en del i din introduktion och ett bra sätt att lära känna Norrlands Bil, arbetssätt och personal. Med din kompetens och erfarenhet från branschen är vi trygga med att du gör en bedömning när det är läge att rekrytera in en ersättare så du kan fokusera på det övergripande arbetet. Resor ingår i tjänsten. Vidare innebär rollen att delta i förhandlingar med försäkringsbolag samt leverantörer och kunder.

Mycket fokus i rollen kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha chefer och medarbetare samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet.

Att vara chef på Norrlands Bil
Som chef på Norrlands Bil kommer du bli väl omhändertagen. Din närmsta chef ansvarar för att introducera dig och ge dig dom bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Introduktionen innehåller en blandning av teori och praktik där du självständigt får testa dig fram men alltid har någon att fråga om hjälp. Inom koncernen finns gediget stöd i form av ekonomi, HR samt verksamhetsnära stöd och vi utvecklar ständigt kompetensförsörjningen för våra chefer inom koncernen. Våra nya chefer går en introduktionsutbildning inom ekonomi och personalfrågor. Vi har regelbundna chefs-träffar och ledarträningar som skapar relationer chefer emellan samt erfarenhetsutbyten.

Vem är du?
Vi söker en ledare som
  • först lyssnar in
  • får andra att växa
  • är en god förebild och visar omdömen vid uttalanden, agerande och beslut
  • skapar och säkerställer en god, hälsosam och hållbar arbetsmiljö

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus , laganda , ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar är ett krav
  • Erfarenhet från branschen är ett krav
  • God administrativ förmåga
  • Tekniskt intresse
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Servicechef Fredrik Persson 0920-242201

Välkommen in med din ansökan senast 2024-08-18. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Norrlands Bil
Norrlands Bil koncernen har ca 390 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss här : www.norrlandsbil.se
Norrlands Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren