Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ordermottagare till renommerat bolag i Finspång.

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tidigare erfarenhet av ordermottagning och har ett sinne för struktur och ordning som dessutom vill utveckla dig själv och orderprocessen? Då har du hittat rätt annons för din framtida tjänst.

Information om uppdraget:

Om jobbet

Har du en erfarenhet av orderhantering och redo för nästa utmaning i karriären?
Om du är intresserad av att komma in i ett bolag där du själv får vara med om att skriva din egen befattningsbeskrivning och utveckla ditt och företagets arbete mot en bättre intern försäljnings och orderprocess så kan du ha hittat rätt tjänst här för en tjänst hos Mincon i Finspång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader hos Mincon där rekryteringsprocessen utförs av StudentConsulting.

Om tjänsten

Som ordermottagare hos Mincon kommer du arbeta med ordermottagning, säljsupport, leveransadministration och fakturering. Du arbetar tillsammans med ett gäng kollegor och arbetar nära företagets säljare som du kommer ha löpande kontakt med men även företagets kunder där du hjälper säljarna att besvara frågor och ta beställningar via telefon och mail.

Arbetet är utvecklande och positivt då vi varje dag är i kontakt med nöjda kunder.

Dina ansvarsområden och uppgifter
* Stötta säljavdelningen, ta emot, koordinera och följa upp kundorder med fullt ägandeskap.
* Proaktivt arbeta med uppföljning av kunder
* Skapa rutiner och utveckla orderprocessen
* Ordermottagning/orderhantering

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en god tidigare erfarenhet inom ordermottagning. Din tidigare erfarenhet av ordermottagning gör det enkelt att sätta dig in i arbetet, ger nödvändig insikt i det dagliga flödet och med din nyfikenhet och driv utveckla både din egen tjänst och orderprocessen genom att tillföra ny struktur, rutiner och ordning.
Det här är en tjänst för dig som är lösnings- och kundorienterad, du är duktig på att kommunicera, så väl på engelska som svenska både i tal och skrift. Du har ett systematiskt arbetssätt, samtidigt som du nyfiket tar dig ann diverse nya uppgifter. Förutom detta så tror vi även att du har en positiv inställning, trivs med intern som extern kommunikation och värdesätter det egna arbetet så som att arbeta i grupp. Utbildning inom logistik eller ekonomi är meriterande för tjänsten och tidigare så tror vi att du kommer från en liknande industriell miljö när du har jobbat inom ordermottagning.

Förutom ovan så tror vi även att du är har en god Teknisk förståelse & en god förståelse för IT-system

Din ansökan vill vi ha senast den 2024-04-30. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vår hemsida och inte per mejl.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com