Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Koordinator /administratör med start omgående

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du tillgänglig omgående och söker efter en tjänst som är både koordinerande och administrativ? Trivs du dessutom i en roll där du får ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter i nära samarbete med en kollega? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och fram till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Avarn Security Systems AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt CV. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Avarn Security har en lång erfarenhet av att erbjuda sina kunder skräddarsydda säkerhetslösningar både för den privata och offentliga verksamheten. Med sina drygt 7 500 medarbetare bidrar de till att skapa ett tryggare samhälle, i allt från kollektivtrafik till samhällsviktiga anläggningar. I år kom de för andra året i rad med på listan över attraktiva arbetsgivare utsedda av organisationen Karriärföretagen. Nu söker Avarn Security Systems, som erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm, efter en koordinerande administratör för att arbeta på plats hos en av deras största kunder i Linköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator är ditt huvudsakliga ansvarsområde att hantera administrationen kring nyckelhantering, vilket du gör på plats hos Avarn Securitys största kund i samarbete med en kollega i samma roll. Tillsammans hanterar ni inkomna ärenden kopplade till nyckelhantering vilket kan innefatta att skapa arbetsorder i olika affärssystem, vara behjälpliga i frågor som dyker upp eller att hantera personuppgifter och att lägga upp profiler i olika system. Utöver att arbeta nära kontaktpersonerna hos kunden har ni också dialog med Avarn Securitys tekniker som hanterar vissa av ärendena.

* Administration av nycklar, cylindrar, säkerhetsskåp, parkeringar m.m.
* Skapa arbetsorder och ärenden i olika affärssystem
* Hantera inkommande samtal och mail från kunder
* Hantering av personuppgifter samt uppläggning av profiler

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av en koordinerande eller administrativ roll
* Mycket god systemvana och mycket goda kunskaper i Office-paketet
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är noggrann och väl medveten om vilka kvalitetsstandard som gäller för dina uppgifter, detta då tjänsten är placerad i ett säkerhetsklassat område. Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker, vilket möjliggör för dig att ändra planeringen för din dag utifrån ärenden som inkommer eller vilka frågor som dyker upp. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan driva dina uppgifter framåt, samtidigt som du ber om hjälp när det krävs. Då du arbetar nära en kollega i samma roll tror vi också du har en väl utvecklad förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra och du har lätt för att se era gemensamma åtaganden gentemot kunden och hur ni levererar som team.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.