Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Kundtjänstmedarbetare Norrköping

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Din roll

Anticimex söker nu kundtjänstmedarbetare på heltid och deltid till deras kontor i Norrköping!

I rollen kommer du att hantera inkommande samtal och/eller svara på e-post från kunder som behöver Anticimex tjänster. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med ärenden relaterade till skadedjur. Din uppgift kommer att vara att besvara frågor, ge rådgivning och assistera med att boka saneringar samt tillhörande ärendehantering.

Kunderna du kommer att assistera kan vara både privatpersoner och företag. Antalet inkommande samtal varierar från månad till månad, men vanligtvis tas det emot cirka 60-90 samtal per medarbetare.
    Huvudsakliga arbetsuppgifter
    • Ge rådgivning till Anticimex kunder
    • Boka in och boka om tider
    • Ärendehantering
    Din profil

    I den här rekryteringsprocessen prioriterar vi framför allt dina personliga egenskaper eftersom du kommer att få intern utbildning på plats. Vi söker dig som är uthållig, serviceinriktad och har erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö. Du kan ha tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, i butik eller kundtjänst. För rollen krävs goda kunskaper i både svenska och engelska, det är meriterande om du kan flera språk!

    För detta uppdrag kommer du vara anställd som konsult via oss på Clevry med tilltänkt start i april/maj till september, det kan finnas möjlighet till förlängning därefter. Vi söker både heltids- och deltidsanställda. Anticimex har sin kundtjänst öppen måndag till fredag mellan 07:00 och 18:00.

    Rekryteringsprocessen
    I denna rekryteringsprocess samarbetar Anticimex med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

    Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

    Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevy.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Om Clevry

    I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

    Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
    Clevry logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    17 maj 2024 (20 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    CLEVRY

    Lindhagensgatan 74
    112 18 Stockholm
    08-612 04 90