Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Delprojektledare

Ansök nu

Om tjänsten

Som Delprojektledare inom Teknikinformation ansvarar du för en leverans till kund. Inom detta område arbetar cirka 30 dedikerade och drivna medarbetare i olika roller med teknikinformation för gasturbiner. Arbetsgruppen skapar, hanterar och levererar en stor mängd informationsprodukter till både interna och externa kunder. Ständiga förbättringar av produkter och effektivisering av processer eftersträvas för att uppnå högre kundnöjdhet.

I din roll som Delprojektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
* Du har leverans, budget och koordineringsansvar för ditt team.
* Du driver 5-15 delprojekt i olika projektfaser.
* Du säkerställer att informationsprodukterna uppfyller kraven enligt kontrakt och specifikationer.
* Du ansvarar för att koordinera aktiviteter med alla funktioner inom projektgruppen samt externa Siemensbolag och kunder.
* Du deltar i och driver interna projekt och utveckling inom avdelningen.

Tjänsten som Delprojektledare är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 1 oktober 2024 till 31 mars 2025.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Det är en fördel om du har något eller några års arbetslivserfarenhet. Du har ett stort eget driv och trivs med att samarbeta över olika gränssnitt. Dessutom är du strukturerad, noggrann och har lätt för att kommunicera och samarbeta med både kollegor och kunder. Att arbeta i teamet är något du uppskattar. Vidare är du initiativtagande och ansvarstagande, med en lösningsfokuserad och flexibel inställning. Du ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och har förmågan att hantera förändringar

Viktigt för tjänsten är:

  • Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning.
  • Du har god systemförståelse och är bra på att hantera system och applikationer.
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat; ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Du vill leda, koordinera och skapa projektteam med god sammanhållning.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med teknikinformation i O&G-projekt.
  • Erfarenhet från projektledning/ledning är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Kontaktuppgifter
För frågor angående rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se För frågor angående anmälan, vänligen kontakta info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.