Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Marknadsförare till IT-bolaget Per & Per AB i Linköping!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och forma samt bygga upp IT-bolaget Per & Per inom marknadsföring från start? Har du dessutom en högskoleexamen som marknadsförare? Då är det dig vi söker! Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.Om tjänsten

IT-Bolaget Per & Per bygger applikationer för skogsindustrin med värdeorden produktivitet, kvalitet och arbetsglädje som ledstjärna. Företaget jobbar i nära samarbete med kunder och slutanvändare. Känslan av att göra något positivt för användarna i deras vardag är en viktig drivkraft.

IT bolaget Per & Per är nu i en fas där man ska ta bolaget till nya höjder och ta sig in på nya kunder internationellt. I rollen som marknadsförare kommer du få vara med och forma företagets marknadsföringsstrategi och dess olika kampanjer som ska göras för att driva tillväxtresan. Här får du en fantastiskt möjlighet att bidra i ett expansivt bolag som stöttar utvecklingen av en av Sveriges viktigaste naturresurser, skogen.

Vi ser gärna att du är en person som besitter kunskap kring strategisk marknadsföring och att du självgående har förmågan att axla rollen. Här välkomnas du till ett familjärt och friluftsintresserat företag där dom då och då även åker på härliga friluftsresor. Du erbjuds goda möjlighet att påverka ditt arbete, att utvecklas och ta dig an nya och spännande utmaningar och ansvarsområden.

Startdatum: Omgående

Arbetstider: mån-fre 9-15

Det finns möjlighet till flex, men också till hybridarbete.

Du erbjuds

 • Möjlighet till att vara en del av ett växande företag.
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
 • Möjlighet att få ansvara och forma företagets marknadsföring.


Arbetsuppgifter
 • Skapa attraktivt och relevant material till sociala kanaler.
 • Uppdatera kontinuerligt kring produkter, nyheter och företaget.
 • Utföra markandsföringssamarbeten med partnerföretag.
 • Se över statistik och kunna applicera digitala strategier för att avgöra vad som behöver kommuniceras ut rätt i tid.


Kvalifikationer
 • Har minst en examen på kandidatnivå som har haft fokus på marknadsföring.
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift, samt behärskar engelska väl i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har tidigare erfarenheter av att arbeta med digitala strategier.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet med likvärdiga arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har

 • Tyska/franska språkkunskaper.
 • En masterutbildning inom marknadsföring.
 • Teknisk utbildning med inriktning på marknadsföring.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se