Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

HR-administratör med fokus på kompetens och utbildning

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en ny
driven kollega som ska stärka upp vårt fantastiska kompetensteam i Norrköping!

Vad innebär rollen?

Ditt team består av tre personer som står för basen av vår leverans av administrativt stöd som rör roller, befattningar, certifieringar, lärarledd utbildning och webutbildning/e-learning. Du har även tät kontakt som supportstöd med ledare och local training managers och hjälper dem i deras verksamhetsnära arbete. Vi arbetar helt oberoende av organisation eller arbetsuppgifter vilket innebär att alla i teamet jobbar med hela administrativa kedjan för samtliga av våra medarbetare.

Arbetet utförs även tillsammans med kollegor från andra team, som exempelvis Ariport Academy, HR Service Desk och HR-administratörer/lönespecialister.

Vem är du?
Du är utbildad HR-administratör via yrkeshögskola eller motsvarande. Alternativt har du flera års erfarenhet av kompetensadministration i större organisationer (fler än 1000 anställda).

Vi fäster stor vikt vid goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift, att du är utåtriktad och bekväm att kommunicera via både mail och telefon. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel och det är särskilt meriterande om du även har erfarenhet av Talent management-systemet SABA/Visma som vi arbetar i på Swedavia.

Din roll kommer att vara såväl administrativ som kommunikativ, därför tror vi att du som person har ett högt servicetänk, är noggrann, utåtriktad och har god framåtanda där den gemensamma teaminsatsen är den som räknas.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med glada och trevliga kollegor i ett fint kontor centralt i Norrköping. Dessutom törs vi lova att du får arbeta med en bred palett inom kompetens- och utbildningsområdet mot våra flygplatser.

Det här är en tidsbegränsad anställning under minst ett år.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Johansson, fredrik.x.johansson@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 4 augusti och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.