Hoppa till innehåll
IBECO AB logotyp

Mekaniker / Tekniker

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Mekaniker / Tekniker till Borlänge

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt växande team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och bli en viktig person för vår uthyrningsverksamhet i Borlänge.

Arbetsbeskrivning
Som mekaniker/tekniker hos oss arbetar du med orderhantering, fraktbokning, service, underhåll, felsökning och reparationer av våra pumpar, verktyg och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet, samt lastar och lossar gods. Det dagliga arbetet utförs på vår anläggning i Borlänge men du kan ibland behöva supportera våra kunder på fältet.

Din profil
Till rollen som mekaniker/tekniker söker vi dig som har stort intresse för support, teknik och mekanik och som självständigt kan prioritera och driva på arbetet. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel, serviceinriktad och trivs med att jobba med problemlösning. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips, så det är meriterande med vana från VVS-/VA-branschen, men inget krav.

Vi bad Pontus, vår mekaniker / reparatör i Göteborg att beskriva en vanlig arbetsdag:

"En typisk arbetsdag kan vara att jag på morgonen kollar upp vilka ordrar som skall skickas till kund, och om något behöver packas i ordning. Därefter ser jag över att pumparna är tvättade, servade och är redo för att skickas ut till nästa kund. 

Vi har en stor variation på produkterna vi hyr ut, allt ifrån pumpar som väger flera ton, till en liten adapter. Allt behöver kvalitetssäkras, underhållas och ibland lagas eller bytas ut. Det händer också att vi får en expressorder som gör att vi måste omprioritera arbetet och jobba väldigt snabbt och fokuserat under en stund - jag gillar när det är lite action ibland. Det händer även att jag är ute på fältet för att felsöka och reparera på plats." 

Urban som är försäljningschef berättar kort: 

"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde.

Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen, vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är frihet under ansvar som gäller. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."

Läs hela intervjun med Pontus och Urban.

https://career.masterhelp.se/ibeco

För jobbet som mekaniker / tekniker behöver du ha:
  • Erfarenhet av att ha arbetat som t.ex. servicetekniker eller med verkstadsarbete - antingen via privat intresse eller genom arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Truckkort är meriterande

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Vi erbjuder
En platt organisation med högt i tak och mycket frihet under ansvar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget, och inom Uniwater-koncernen. Vår personal är viktig för oss och därför är vi både kollektivanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Niklas Bergman, chef Rental, 070-495 49 17, eller Vincent Masgård, depåansvarig, 076 891 11 91.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om IBECO
Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2023 ca 900 MSEK och hade 310 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system - Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB - Automation och elskåp och ELVA/Emendo - Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco - Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör - Solutions specialister på PE-svetsningar. 

Läs mer om Ibeco på www.ibeco.se

IBECO AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup