Hoppa till innehåll
BS Verkstäder AB logotyp

BS Verkstäder söker Hydraultekniker

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
BS Verkstäder är i en expansiv fas och behöver nu förstärka med ytterligare Hydraultekniker. Du kommer att arbeta i en bred roll där du kommer ha varierande arbetsuppgifter inom hydraulik, service och reparationer. Arbetet utförs på dagtid i Falköping.

Vi arbetar med alla typer av järnvägsfordon:
Arbetsmaskiner, godsvagnar, el och diesellok, motorvagnar (el, diesel) och museifordon. Förekommande arbeten kan vara bl.a.
Livstidsförlängningar och ombyggnader, Konstruktion och tillverkning av nya maskiner Krockskadereparationer, Service och underhåll

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Hydraultekniker. Du har goda kunskaper inom hydraulik. Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Arbetet kräver att du tar stort eget ansvar, är engagerad, lösningsorienterad, kvalitetsmedveten, flexibel, gillar utmaningar. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper, att funka med övriga medarbetare och kunna samarbeta är en självklarhet.

Krav
  • Erfarenhet som Hydraultekniker eller liknande.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Låter det intressant?
Då tycker vi på BS Verkstäder att du söker jobbet direkt!

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag till info@bsverkstader.se

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Produktionschef Magnus Wall på magnus.wall@bsverkstader.se

Välkommen med din ansökan!
BS Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Verkstäder är ett privatägt familjeföretag som grundades 1978. Företagets kärnverksamhet är ombyggnad och livstidsförlängning samt service och underhåll av järnvägsfordon. Mer information om företag finns på www.bsverkstader.se, passa på och gå in och se vår fina film om oss på BS Verkstäder.