Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du Serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder? Då kanske du är vår nästa Kundmottagare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du behöver ha sinne för struktur och god datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare.

Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Då vi är ett glatt team där teamkänslan är hög, så är de viktigt att du kan arbeta i grupp.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot våra kunder
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra

Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Tibro där du kommer att arbeta tillsammans med mekaniker, verkstadschef, kundmottagare och reservdels- och lageransvarig. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna avser ett kvällsskift.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Johan Friberg på johan.friberg@maltemanson.com alt på +46 (0)10 1699339.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group har vi idag 26 verkstäder och omsätter ca 650 mkr i koncernen. Vår värdegrund bygger på Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan.

Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service.

Läs mer om bolaget här: https://maltemanson.com/