Hoppa till innehåll
Skånska klockgjuteriet AB logotyp

Snickare/verkstadsarbetare/resemontörer

Vi växer och söker därav en ny medarbetare, har du sedan tidigare erfarenhet eller intresse inom bygg och hantverk eller möjligen verkstad? Då kan du vara rätt person vi söker!

Snickare/Verkstadstekniker/Resemontör/Elektriker/Svetsare eller person med en annan lämplig bakgrund sökes för tillverkning och underhåll av kyrkklockor, klockspel och tornur.

En del av arbetstiden läggs i verkstaden i Harlösa, men den största delen är som resemontör till kyrkor som sträcker sig från Skåne till Sundsvall med övernattning.

Företaget står för bil i arbetet. Traktamenten utgår för varje övernattning i arbetet.

Det finns möjlighet att styra sina arbetstider genom att jobba mkt då man jobbar ute och ta ledigt då man önskar. Fredagar slutar vi alltid 14:30.

Branschen är inte konjunkturkänslig så som tex bygg eller verkstadsindustrin.

Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt.

Krav: B körkort. Behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning är en fördel samt intresse/ kunskap inom tekniskt arbete.

Då arbetsuppgifterna för denna tjänst är fysiskt ansträngande är en god fysik ett krav liksom gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket.

Inga övriga erfarenheter krävs då internutbilning kommer ske.

Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor och kunder. Du arbetar strukturerat och självständigt.

Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i.

Idag är vi 4 personer som jobbar ute och i verkstaden samt 1 person på kontoret. Vi är nu i stort behov av en person till då vi utökat verksamheten. I bolaget ingår Bergholtz klockservice AB.

Ansök redan idag då vi gör urval löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen. Varmt välkommen!
Skånska klockgjuteriet AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på kyrkklockor, klockspel, lucköppning och tornur. Vi utför nyinstallation, service, reparationer och modernisering till fast pris eller med serviceavtal. Dessutom erbjuder vi försäljning av utrustning för att styra kyrkans tornur och kyrkklockor.

https://www.skanskaklockgjuteriet.se/