Hoppa till innehåll
SSI Schäfer logotyp

Skiftledare till SSI Schäfer i Eskilstuna

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en skiftledare till SSI Schäfer som levererar automatiserade logistiklösningar till Coops nya terminal i Eskilstuna. Primär arbetsuppgift kommer vara att leda underhåll och övervakning av automationsprocesser för att hålla systemet igång och uppnå högsta möjliga nivå

Uppdraget

Som skiftledare är du ansvarig för leveransen av de tjänster som ska utföras av underhållsteamet på skiftet: löpande underhåll, reparation och förbättringsarbete av maskiner och robotar i verksamheten. Du är ansvarig för kommunikationen mellan skiften samt med kunden där du även deltar vid dagliga driftmöten med representanter från Coops verksamhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Prioritera och fördela arbete till rätt team uppstådda problem
  • Följa upp dagliga KPI:er
  • Se till att teamets tekniska kunskaper är uppdaterade
  • Ta fram och underhålla riskbedömningar samt arbetsbeskrivningar för siten
  • Se till att alla aktiviteter utförs på ett säkert sätt, i linje med lagstiftning och platsriskbedömningar
  • Delta i aktiviteter för förebyggande underhåll och ständiga förbättringar
För att få rätt förutsättningar i rollen så kommer du att få introduktion och utbildning i SSI Schäfers system som har en unik design och är prisbelönt.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda på skift och du behöver därför vara öppen för att jobba både dag, kväll och natt.

Vem du är

Vi söker dig som tycker om att samverka, skapa struktur och bygga team samt har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom underhåll. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av underhåll/automation samt flera års erfarenhet i någon typ av ledande position. Du har gymnasie- eller högskoleexamen inom kompetensområdet, som t.ex. underhållsteknik eller automation, eller erfarenhet som vi anser är likvärdig med utbildningen. Du behöver ha goda datorkunskaper samt kommunicera väl i svenska och engelska.

Vi ser gärna att du även har följande erfarenheter/kompetenser:
  • Kunskap och erfarenhet av PLC / Styrsystem
  • En förståelse för CMMS (Computerized Maintenance Management System)
  • Fallskyddsutbildning, truckkort, heta arbeten
Övrigt

Placeringsort: Eskilstuna

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse (direktrekrytering)

Anställningsform: Heltid skift

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
SSI Schäfer logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.