Hoppa till innehåll
SSI Schäfer logotyp

Servicetekniker | SSI Schäfer | Eskilstuna

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I denna rekrytering samarbetar vi på Lernia Bemanning och Rekrytering AB med SSI Schäfer i sökandet efter vassa servicetekniker.

I rollen som servicetekniker på SSI Schäfer så är du med på deras resa att driva ett av Europas största och modernaste automatiserade lager. Nu finns möjligheten att få chansen att vara med i detta team.

På SSI Schäfer använder man senaste tekniken inom logistiklösningar, robotar och automation nu när de tillsammans med Coop bygger upp denna arbetsplats helt enligt visionen "Think Tomorrow".

Coops nya distributionscenter, som är strategiskt beläget i hjärtat av Sverige, kommer att hantera distributionen av varor till Coops 800 butiker runt om i landet. Merparten av flödet leds via två robotsystem för automatiserad plockning av enskilda kollin för kylda och rumstempererade produkter. Resultatet är ett mer hållbart och mycket effektivt lager med över 600 000 plockningar per dag. Detta är möjligt tack vare SSI Schäfers prisbelönta shuttlesystem, som både försörjer plockningsrobotar för enskilda kollin och plockningsstationer för enstaka delar med gods i en strikt ordning.

Vem är du?

Vi söker nu dig som vill arbeta som servicetekniker hos SSI Schäfer i Coops nya automatiserade varuterminal i Kjula, Eskilstuna. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetat som servicetekniker eller har erfarenhet inom mekanik och elektronik. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Utöver dina tidigare erfarenheter ser vi det som meriterande ifall du har följande:
  • B-körkort
  • Kunskaper och erfarenhet från automatiserad industri
  • Erfarenhet av mekanik eller elektronik
  • Personligt intresse för motor mek
  • Teknisk utbildning
För att passa i den här rollen så borde du gilla att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt. Du är servicemedveten, har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska uppgifter och efterföljande dokumentation.

Ansvarsområden

Som medarbetare på denna varuterminal får du arbeta i ett team om tillsammans arbetar mot samma mål. Du kommer ha ett varierat och spännande arbete som kräver att du kan prioritera och effektivisera.

Du kommer ha arbetsuppgifter inom:
  • Underhåll och övervakning av automationsprocesserna
  • Felsökningar
  • Reparationer
  • Förbättringsuppdateringar på maskinerna och robotarna
  • Stödja skiftledaren i att ta fram och underhålla riskbedömningar och arbetsbeskrivningar för siten
Övrigt

Placeringsort: Eskilstuna

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse (direktrekrytering)

Anställningsform: Heltid skift, inkl helg

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
SSI Schäfer logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.