Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Systemtekniker till Idnet

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en tekniskt skicklig problemlösare med passion för IT och lager/logistik? Idnet söker nu en systemtekniker till en av sina kunder i Eskilstuna, där du ansvarar för eftermarknaden av moderna IT-stöd för affärskritiska processer. Hos Idnet får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och bidra till att förbättra och förenkla kundens verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Idnet levererar moderna IT-stöd för affärskritiska processer. Det gör att de kan hjälpa deras kunder att möta dagens utmaningar inom handel och lagerhantering. Med egna system, branschens ledande tillverkare och intresse för den senaste tekniken hjälper de sina kunder att förbättra och förenkla vardagen. Tillsammans väljer de ut de komponenter och teknologier som ger bäst utväxling och som framtidssäkrar verksamheten, från långsiktig strategi till färdig lösning.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som systemtekniker är du anställd av Idnet, men placerad hos deras kund Coop logistik, där du arbetar i Coops högautomatiserade anläggning i Eskilstuna. Du ansvarar för eftermarknaden av Idnets lösningar i Coops lagermiljö och rollen innefattar arbete med både mjuk- och hårdvara.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
* Underhåll av IT-utrustning och system levererade av Idnet, exempelvis arbetsstationer, handdatorer, streckkodsläsare samt in-och utcheckningsskåp
* Säkerställa funktionalitet och skapa rutiner för användning
* Uppdatera och testa mjukvara i produktionen
* Serva och konfigurera utrustning
* Support på levererade lösningar
* Kommunikation med interna och externa kontakter

Tjänsten kan också innefatta visst arbete hos Coops anläggning i Enköping.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av produktions- och verksamhetsnära IT, förslagsvis i en liknande roll inom lager/logistik. Du känner dig bekväm i användningen av Android och Windows 11 och det är meriterande om du även har erfarenhet av olika EVM- eller WMS-system. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska samt har B-körkort.

Som person har du ett genuint intresse för IT och fallenhet för att kunna lösa tekniska utmaningar. Du är initiativtagande och arbetar proaktivt för att säkerställa optimal effektivitet. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har en god social kompetens och trivs med intern och extern kommunikation. Vidare är du prestigelös och tycker om en varierande arbetsdag, allt från mer avancerade tekniska problem till enklare IT-support.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Idnet.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se

Sökord
Systemtekniker, tekniker, IT-tekniker, underhåll, mjukvara, IT-lösningar, lagerlösningar, automation, logistik, Eskilstuna, Coop

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Idnet.