Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Entreprenad- & Projektchef med affärsintresse till STAPP

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som vill jobba med något riktigt häftigt, något som du inte trodde fanns. Du får samarbeta med spännande kunder och jobba med några av de mest intressanta projekten på marknaden. STAPP är en ledande helhetsleverantör i Sverige av miljövänliga skjutbanor med totalentreprenadansvar för byggnaden där skjutbanan finns, inklusive bygg, el och ventilation. Kunderna är främst Försvarsmakten och Polisen men även skytteklubbar, med viss försäljning även i USA.
Hos oss blir du en viktig del i ledningsgruppen där vi tar viktiga strategiska beslut för STAPP:s framtida resa.


Rekryteringen utförs i samarbete med Jefferson Wells, men du blir direkt anställd hos STAPP AB.

Som Entreprenad- & Projektchef hos oss på STAPP krävs ett starkt engagemang och driv. Du gillar att kunna planera, organisera och prioritera din tid och arbetsuppgifter. Här kommer du att ha många spännande arbetsuppgifter samtidigt inom våra entreprenader och byggnationer.
STAPP äger även EDAB (Eskilstuna Dynamics AB) där innovation och spänning möts. Framtiden är ljus och full av möjligheter med rörliga mål inom vår egenutvecklade mjuk- & hårdvara.

I rollen ingår:
 • Projektledning från start till mål
 • Upprätta bygghandlingar och svara på upphandlingar
 • Delta på byggmöten med stora entreprenörer
 • Ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt
 • Ha ansvar för att upphandla och styra UE med hjälp av projektledare på plats, samt även viss egen produktionspersonal
 • Samordning med övriga parter i entreprenaderna
Du kommer ha fokus på den svenska marknaden med placering på vårt kontor i Eskilstuna. Rollen innefattar ca 20 övernattningar/år, antingen via kundbesök i Sverige eller på mässor utomlands tillsammans med andra på företaget. Du rapporterar direkt till vår vd Anders Willix.

<img src="https://sae3ndp007.blob.core.windows.net/swe/68f85bba-e9a8-4ffe-86ea-f930967ca889.jpg">

Vi söker dig som:
 • Är van att driva byggprojekt med helhetsansvar
 • Har en entreprenörsanda och kommersiellt tänkande som agerar affärsmässigt
 • Har god kunskap i entreprenadjuridik och bygg
 • Har förståelse för ekonomi och kan göra pricksäkra kalkyler
 • Är utbildad byggingenjör eller liknande
 • Vill ha kul på vägen, vi tror på att ha roligt samtidigt som vi jobbar hårt
Idag kanske du jobbar som entreprenadchef, projektchef eller vice vd på ett mindre bolag inom bygg, men vill jobba närmare affären och företagets kärna. Hos STAPP får du chansen att träffa kunder och skapa förtroende, vilket driver affärer framåt. Vi är prestigelösa och har roligt tillsammans, och vi gör vad som krävs för företagets bästa - från att ta emot leveranser till att åka på mässor i Las Vegas.

Om STAPP
Vi på STAPP designar, bygger och underhåller skjutbanor utomhus och inomhus. Främst åt myndigheter men även till den civila marknaden. STAPP har lång erfarenhet av nybyggnationer och servicearbeten vid skjutbanor över hela Sverige. Vi är stationerade i Eskilstuna i nya fräscha lokaler anpassade för vår verksamhet. Vi har en även utvecklingsavdelning som gör digitala lösningar för målsystem. Vi ägs av stabila koncernen Pamica med huvudkontor i Halmstad.

Kontaktperson
Ansök via www.jeffersonwells.se För mer information kontakta gärna Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 9953.
Vi jobbar med ett löpande urval under sommaren och intervjuer kan ske löpande. Dock med lägre aktivitet ett par veckor runt månadsskiftet juli/augusti.

Välkommen med din ansökan.
Jefferson Wells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.