Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Fordonsmekaniker till STS, Eskilstuna

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du bli en del av ett härligt team på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Då är STS din nya arbetsgivare!

STS - Sydhamnens Trailer Service AB är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning. Nu söker vi ytterligare en mekaniker till vårt team.

Som Fordonsmekaniker hos oss ingår du i ett motiverat och utvecklingsinriktat team där ingenting är omöjligt. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av både lastbilar och efterfordon samt dess påbyggnader. Ett omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av fordon eller maskiner. Har du erfarenhet av reparationer av tunga fordon är det ett plus. Har du körkortsbehörighet C eller C/E är det meriterande. Vana att jobba med dator och verkstadssystem är också ett plus.

Som person är du positiv, drivande och ordningsam. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team.
Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Om STS
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 14 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Om anställningen
STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och du blir anställd av STS. Ansök med CV och personligt brev. Rekryteringsarbetet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Verkstadschef Thomas Holmlund på tel. 072-089 30 31. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Andersson på tel. 073-684 73 29.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!