Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Tekniker

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som tekniker till oss på M bilar Group i Eskilstuna.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har M Bilar Group medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker utför du service, felsökningar och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. Du trivs med att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van datoranvändare och uttrycker dig väl i svenska och engelska såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på M bilar Group i Eskilstuna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren