Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent för sommarjobb på Abkati i Arlöv!

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar du ekonomi och är intresserad av ett meriterande sommarjobb? Är du en självgående, noggrann och nyfiken person? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Abkati söker just nu en ekonomiassistent för en heltidstjänst under sommarperioden, cirka sju veckor med start i juni. Arbetstiderna är 8-16 måndag-fredag, med viss möjlighet till distansarbete en dag i veckan. Du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta som uthyrd konsult på plats hos Abkati som har sitt kontor i Arlöv.

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Huvudansvarig för bankavstämning (In- och utbetalningar)
- Kontering och distribution av leverantörsfakturor i systemet
- Löpande bokföring
- Kontakt med kundcenter berörande kundfakturor

Din tidigare erfarenhet och självständighet inom ekonomiområdet kommer att vara avgörande för att du ska trivas och lyckas i denna roll. Vi ser fram emot din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och erfarenhet från ekonomiarbete genom tidigare praktik eller arbete, gärna minst en sommar på en ekonomiavdelning i ett medelstort eller större företag.

-Du har erfarenhet av bankhantering, fakturahantering samt grundläggande bokföring
-Du är flytande i svenska och engelska

Meriterande:
-Du har erfarenhet av att arbeta i Visma Business och DocBox

Vi ser gärna att du är en social och strukturerad person med ett extra öga för detaljer. I rollen kommer du behöva hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och ta stort eget ansvar. Därför ser vi att du är flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Sommarjobb, Student, Fakturahantering

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Sommarjobb, Student, Fakturahantering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com